Ennyire hülyének nézed az embereket? Miért nem írtál valamit egy ismert klónodról, játszod itt a szüzet, de legalább olyan nick nevet választottál volna, ami alapján nem ennyire egyértelmű a manipulatív működésed.
Igen, úgy gondoltam (nyilván kellő humorral) hogy jól fog elsülni a közgyűlés már ami minket érint, de én kezdettől fogva hangsúlyozom nem eladó a papírom függetlenül az osztaléktól. Arra csak bónuszként tekintek. Aki meg nem így gondolkodott, miért nem adta el , azóta az ügyesebbje már vissza is vette és kitudja hány kört fut még benne. Senkitől nem irigylem...Ha rossz döntést hoztál csak magadra haragudj, mindenki saját szerencséjének kovácsa.
Ennyi undorító, papírnélküli, károgó seggarc hogy keveredett ide.... Ha már egyszer nincs papírotok, akkor miért jártok ide fikázni?? Csak egy oka lehet : megvettétek 1000-en és lúzer módjára eladtátok 700-on, most pedig próbáljátok ledumálni,hogy valahogy olcsóbban vissza tudjatok szállni. Kispofáim, fordítva kellett volna.
Ha tőlem kérdeznék hogy van-e konkrét célpont, akkor abban az esetben hogyha van, azt válaszolnám, hogy még nincsenek olyan fázisban a tárgyalások ( ha még nem beszélhetek róla ), hogy beszéljek róla. Mert az félrevezetés, hogyha mindkét esetben nemmel válaszolok :), akkor is amikor tényleg nincs és akkor is ha elindultak a tárgyalások. Mi a probléma azzal ha ennyit elárulna, bezzeg a nagytulaj biztos tud mindent. Na jó az igaz, ők jobban tudják tartani a száját, mint mi. :) Egyébként, a zsozsó ott van a számlán, senki sem szólhatott volna, ha huss elköltik új irodaházra. Az a duma, hogy vártak a közgyülésre hogy tisztában legyenek a rendelkezésre álló összeggel, bullshit, mert rendelkeztek a pénzzel a kgy. szavazás előtt is, de nyilván tudhatták előre azt is, hogy mi lesz a szavazás eredménye. Ergó, én azt feltételezem, hogy nincs előrehaladott tárgyalás, ami elhangzott, az pedig nettó maszatolás.
és ez kinek a döntése volt? szabadon eladhattad volna te is...ugyan, ennek semmi értelme amit csinálsz. Mindenkinek a saját döntése, egy adott helyzetben és időben mit tesz. Ennyi.
Te és a hozzád hasonlóak pont a lényeget felejtik el. Tőzsde = PSZICHOLÓGIA. Lehet itt akármilyen EPS, meg akármilyen számok, ha elszáll a bizalom. (Plusz mellékesen hamarosan jön a választási para, ami minden NER-részvénynek oda fog verni keményen.) Jó a cég, meg szépek az eredmények, ó persze, persze... Vesznek ingatlant, befektetnek, aztán jövőre másfélszer annyi osztalék, csak várjatok türelemmel. Nyilván, hogyne. Mint ahogy tavaly, meg most. Danika alig várja, hogy szétossza a lóvét köztetek. Elárulom, ugyanez várható. Évről évre ki fognak találni valami újabb ökörséget, hogy most épp miért ne, DE majd, majd, majd milyen jó lesz. Nektek nem tűnt fel, hogy ki lettetek semmizve? Hogy azért lett SZIT ez a foscsombék, hogy még adózniuk se kelljen? A kicsik megkárosítása alap dolog, dehát kerüljük el az adót is, miért ne. 133 Ft-nál nem volt jó a cég? Dehogynem. Mégis lement addig. Mert pszichológia. A számok, meg a repülőrajt, meg a csodás jövő senkit nem érdekelnek. Írkálhattok meg álmodozhattok Ti itt akármilyen pingvinekről meg gyertyákról. Nem lesz itt semmi se. Majd meglátjátok. Innen menekülni kell(ett).
Valakik meg ezt meg is játszották, hogy 900 felett eladták és vagy visszavették már, vagy lehet hogy csak tervezik 700 Ft alatt.Azért vagyunk itt páran, akik csak néztek, mint Rozi a moziban.(És nem adtunk el, ezáltal a maximumot szoptuk be.)
Azt szavazták meg tegnap hogy soha nem lesz osztalék? Szerintem nem. Miért ne lenne jövőre? A pénz annak is kell, akinek millió feletti részvényei vannak. Nekik is vannak más terveik, vágyaik.
Én ilyenkor azon gondolkodom direkt hergeli ilyen szárral a népet vagy el is hiszi a saját “ okosságát” ..A felügyelőt nem akartam kijavítani mert a szándékot díjazom👍
Appeninn Holding Nyrt.