Én 830 - 900 között szálltam ki. De tegnap újratervezés, átértékelése , kielemzése a dolgoknak....és elkezdtem visszavenni a pakkom. Én az elejétől sejtettem, hogy osztalék nem lesz, még 1 Ft sem. De azért le lettem itt a fórumban hülyézve, csak úgy repkedtek a nega értékelések. De örülök mert , így cca. 20%-al tudom a pakkom bővíteni:))) Minden rosszban van jó is....
Hagyjuk már ezt a sok felesleges elmélet gyártását! Utólag mindenki okos és megmagyarázza! Az osztalék az első pillanattól kétséges volt, mert csak a közgyűlés határozhat! Az első előterjesztésnél is oda volt írva finoman, hogy mérlegeljük a tartalékolást! Erre mindenki vette ezerrel a részvényt! Ezek a tények! Aztán jött Dániel és ismételten felhívta a figyelmet egy előterjesztéssel! Nekem sem tetszett, mert egyből beszart mindenki és leverték magunknak az árfolyamot! Ez is tény! Erre még mindig ott volt a reménykedés, hogy az oszti meglesz szavazva! Ezt is vissza lehet olvasni! A másik oldal, a lebeszélők és az első eladók, akik már az elején eladtak, beálltak vételre és visszavenni! Csakhogy a saját csapdájukba estek bele, mert a pánik nem állt meg ahol gondolták, hanem elsöpörte és mínuszba vágta a hulló kések alatt, frissen vett részvényeiket! Ezek a csapdába esett lebeszélők, most szidják a rendszert és a céget, Dánielt, aki kétszer figyelmeztetett bennünket! Nekem is szívás az árfolyam csökkenés, de csak magamat okolhatom érte és nem köpködök össze vissza! Lehet még tovább itt pánikot kelteni, de ne higgyétek, hogy ezek után más részvénynél jobban jártok, mert átragad a hülyeségetek és a félelem oda is! Csak nyugodtan folytassátok és álljatok a pánik alá, majd újabb pánik és kész az automata szívató! Hajrá fiúk, csak így tovább! Dr-néniek és szarvárynak a válaszom, hogy minden db Appeninn részvényem megvan! (több is..) Azoknak meg külön köszönet, főleg a Marika féléknek, akiknek nincs, nem volt és nem is akarnak venni app rv-t, hogy osszák az ész itt! Azt meg megmondtam előre, hogy akik az "éknél" kiszállnak/tak nagy pofával, azok fogják felhúzni az árfolyamot később! Na most megy ott is a sírás és köpködés másokra! A tőzsde nem játékszer, de lehet benne játszani....!!!!!!!!!!!!! Ez most sokaknak nem tetszik de ez van! .... jöhetnek az új ingatlanok! 👍
Jellinek strómanok által kiszívja a közkézhányadot, illetve annak a nagy részét? Ez simán benne van a pakliban.Akkor még jópár évig eljátsza ezt a nem fizetünk osztalékot című játékot. Előbb-utóbb mindenki megúnja és dobja majd a részvényeit.
Eladni nem akartam és végig biztosra vettem egy kisebb összegű osztalékot. Továbbá ekkora szakadásra álmomban nem gondoltam. Tökéletesen megkomponálták, a módszer nem époen volt úriemberhez méltó! Viszont ez az ár már tényleg roppant vonzó volt ,így tűzoltásként bevásároltam. Likvidáltam a Telekomot!
Nem semmi ahogy részletek tovább a fingot,semmi új. De az érdekes,hogy pl levon kicsit mintha másképp beszélne a papírról,talán bevásárolt?:) orbitális meg eladhatta 820,? körül vetteket.
Kedves Eszter! Ahhoz képest hogy tegnap írt először a fórumba hogy tájékoztassa a nagyérdeműt hogy ellátogat a közgyűlésre,majd osztalék elmaradása után kiszórta a pakkját nagy mínusszal, eléggé aktívnak tetszik lenni. Ez már-már gyanús kezd lenni.
Talán a likvidítás volt a másik probléma! A vételi oldal teljesen üres volt. Hullókés kategória! Nem az osztalék árazódott ki a papírból ,hanem a háromszorosa ! Viszont hétszáz körül már mindent megvettek. A következő hetek kereskedése alapján sokminden kiderül. Sokféle teória született. A lényegről viszont senki nem beszél. BVPS, EPS stb. 50% diszkonttal vagyunk!
Appeninn Holding Nyrt.