Kedves Colombo! Így is elég nagy mínuszt látunk,de úgy döntöttünk, hogy ha nem szavazzák meg akkor eladjuk minél hamarabb.Ne haragudj,de nem várhatod el, hogy hosszabb távra bizalmat szavazzunk akkor ennek a cégnek!
Nam vagy hanem ÉS! 1.: lesz oszti akkor MIN.+420 ft(300+120) emelkedés az oszti kifizetés megfeleltetés napjáig(kb.május vége) . 2.: ha nincs akkor lehet 650 is az rv. Ha lesz hír a tartalék befektetéséről VALAMIKOR akkor mehetünk +3-400-at is CSAK UGYE HONNAN INDULVA!
Köszi az őszinte hozzászólást, ha nem lesz osztalék, akkor sem kell pánikba esni, lehet , hogy rövid időre megjárjuk a poklot, de onnan már felfelé lesz az út, ne ott adjátok el. Bőven benne van a pakliban, ebben az esetben is , hogy pár hónap múlva már pluszban lesztek. Ez a cirkusz a cég körül csak a spekák okozta vihar, akik két hét alatt akartak 30 %-os hozamot keresni. A cég rendben van, növekedni akar még, a SZIT-es cégekbe hosszabb távra érdemes befektetni. Hidd el nekem is sok van belőle és nem örülök a virtuális nyereségem olvadásának, de olyan sokszor megszívtam már azt, hogy mentem a a csordával a szakadék felé, aztán meg pár hét múlva vertem a fejemet a falba.:)
Appeninn Holding Nyrt.