Ha pénzt akarsz ne add el az Appot.:) Tudod , ha Ff is veszi az jó jel .:) Ha kell még jó jel akkor figyelj. Ma kikeltek a kiscsirkék, 21 tojásból 18 db, tudod mit jelent ez na jó megmondom, bőséget .:)
Ma még nekem sincs KO-m XD Buxtol Richter certikből most szabadultam. Azért maradt még belőlük. Sikerült leradírozni a teljes 2024-es évi nyerőt 2 nap alatt. De már nem bánkódom. Ez van. Anyukámnak volt egy komoly műtétje és úgy néz ki jól sikerült hamarosan elhagyhatja a kórházat. Pénz majd újra lesz egyszer, de fő az egészség. Sok nyerőt neked is és mindenkinek
Köszönöm. Remélem. Eladtam az összes opusomat, azaz maradt 3700 db. A többit app-ba, kis nyomdába és kis otp-be tettem. Az sem érdekel, ha az opusban bejelentik holnap, hogy 50 Ft osztalék. Szabadulni akartam tőle.
Várható volt, hogy a zuhanás megáll, jó lenne azért most már határozott zöld napokat látni, hogy mi is visszatérjünk 1000 Ft közelébe, ahol a helyünk van.
a múlt héten vett NDQ és DAX TL certik maradványértékes árát a vásárlás pillanatában előre beírtam a nyilvántartásomba - tehát a vásárlás pillanatában elkönyveltem/elfogadtam a rajtuk majd később esetlegesen realizálandó veszteséget (természetesen bejött)
a mai nap tette rá az egészre a koronát - de szerencsére ma nincs bukott pozim - RICSI certik megúszták
várom a szebb folytatást - venni még nem tudtam ma semmit, mert az ERSTE ül a likvidált certis pénzeimen
Mi a hirtelen fordulat oka? Azt tudom, hogy a korrekciónak is van korrekciója, ez nálunk még akár ott is tarthat, de az OTP 1 %-os mínusza az meghaladja ezt.
Appeninn Holding Nyrt.