Tomeggyilkos, diktator, koxos z... az ukran nep teljesen lejaratja es le is jaratta magat. Brutal megmutattak milyen hitvany nepseg. Agresszivak, koveteloznek. Trump es z talalkozojaban minden benne volt, nem abban amit a libsi szennymedia adott le vagottan, hanem a teljesben. z most meg konyorog. :) sirok ezektol es ezek miatt es az eu miatt van.valsag, kozben az oroszok es usa kirohogi a vilagot. A nagy nyugati kultusz es ott minden is jo mar nem kalapaccsal, hanem sorozatlovovel veri sajat karjaba a szegeket.
Az Unió tehetetlenségét jelzi, hogy azt tanácsolták ennek a szerencsétlennek, hogy béküljön ki az USA-val, szánalmas egy bagázs. A nagy Európai hatalmas hatalmak nem rettentik el az Oroszokat, szükség van az USÁ-ra is ehhez, szégyen.
Valahol sajnálom a fószert, mert Isztambul után a Boris Johnson győzte meg, hogy nem kell kiegyezni, támogatunk a végsőkig. A helyében biztos vissza kérdeznék, h akkor most mi a f*sz van, mert a balét így ő viszi el. Meg kell majd magyarázni a szétlőtt, kiürült országot, plusz az elveszett 4 megyét és az 1 millió halottat, nem lennék a helyében.
Csákk neked mindig igazad van, és mindig betalálsz. Viszont szerintem nekem is igazam van, az Unió csak csődörnek képzeli magát, és amikor kiherülték nem merték neki megmondani, hogy te valójában kanca vagy.:)
Z a hangya? Herélt csődör jobb hasonlat. EU-nak is be kellene látni, hogy itt béke csak akkor lesz, ha putyin kap valamit, szóval Trump talán tényleg tett pár lépést, hogy abbahagyják ezt a 3 éve tartó értelmetlenséget.
Mármint, hogy az ajkai közé veszi Trump........ .és örömöt okoz neki. Szerintem az előjátékon túl vannak, csak az a baj, hogy Trump már nincs formában, ezért nagyon meg kell dolgozni Z-nek.
Szerintem a béke kérdése eldőlt, USA nélkül nem tud háborúzni Ukrajna. Az EU meg kb. egy herélt kanca szerepét tölti be a ménesben, tehát van, de minek.
Appeninn Holding Nyrt.