én semmi mert mind szar így vagy úgy:) de ha k&h nál vagy ott van a khertekpapir, olcsóbb,nincs vele annyi probléma,nekem nem tetszik a kereskedési felület. erste nekem jobb felület,drágább viszont cserébe többször szarik be:) ezt a kettőt ismerem. otp is gyakran megadja magát ahogy látom és az sem a legolcsóbb. cib is talán nem olyan drága,de ott is szokott gond lenni. persze függ mennyit akarsz kereskedni.
Volt olyan igen, de az egy évvel ezelőtti vázlat és feltételes mód volt hozzá, a korrekció előtt még! Azt már módosítottam régen, technikai okokból!! Annyi változott, hogy az akkori célár/100% felkerült a sáv felső szélére az alsóról! Vagyis, csökkent a célár valamennyit! A 120%-s szint=1312 és csati tetőnél van most az árfolyam, rsi 94-nél! Nézz rá majd... Ennyi...
Farkasfű! Megkérhetlek, hogy ránézz a Dunahausra? Ma különösen megszaladt... mostanában korrekció nélkül száguldott vagy 30%-ot! Nekem az emlékeimben 1405 körüli célár él. Változott valami? Előre is köszönöm! 😊
Üdvözlet
Mindenkinek!
Rendszeresen
olvasom a fórum beirásokat, vettem is korábban a papirból, amit évi rendszeres,
emelkedő osztalék fizetés beindulása esetén hosszú távra tervezek megtartani. Nagyra
értékelem farkasfu irásait, chartjait, biztatom a folytatásra, mindannyiunk
érdekében.
Most viszont
egyéb kérdésben szeretném kérni a véleményeteket. Jelenleg a K&H-nál van
értékpapir számlám, de tervezek nyitni egy másikat, egy másik banknál,
lehetőleg ahol BÉTa részvények kereskedésére is van mód (a K&H-nál nincs).
Melyiket ajánlanátok? Sokan panaszkodnak az Erste rendszerére, néha az OTP-re,
van-e esetleg vélemény az MBH felületéről? Előre is
köszönöm a válaszokat!
125 ft volt az oszti saját tőkét elégették, de az árfolyam felment 10%-os hozamra, DH egy saját story, itt ne csináljanak ilyet. Bár sok lóvé van így lehet lesz egy nagy figyelemfelkeltő oszti itt is felhajtva ezzel az árfolyamot esetleges tőkebevonás céljából. Jó lenne DH-t is látni, hogy mi volt a cél a tavalyi osztival.
Így van, sokáig ezt a tempót nem tudjuk tartani, csak akkor, ha a nagyok is beszálltak már! Rsi nem minden, mindig...! Lásd 4-ig, OTP, Mtel, opus, stb. Több hétig, hosszún hónapokig is túlvett tartományban haladhat!Óvatosságra int, de szinten is lehet tartani, folyamatos vétel emelkedés mellett! Ronda egy állat...:)) Egyéb indikátorokat is figyelni kell! Azt csak megjegyzem, hogy az Appeninn 84-s rsi-ről úgy emelkedett 89-re, hogy ment 300 pontot még felfelé ! 85-ról 89-re pedig ~220 pontot emelkedett közben, jó két hónap alatt, végig túlvett állapotban!! hmm
Appeninn Holding Nyrt.