Tiszta speka volt az egész mozgás .. Kicsik megették nagyon. Szinte mindenki bízött egy gesztusértékű kifizetésben . Mint pl MBH .. nem sokat fizetett - de legalább volt . Vagy a Waberer’s ..
Halacska hogy van ez? Még pár napja már alig volt 2-3 millió db közkézem ami folyamatosan fogyott szerinted. Most meg már 20 millió van? Kicsit kibogózhatnád hogy én is irányba álljak. Köszi
Én nem tudom. Úgy emlékszem 2024-től lett szit. Tehát aki tavaly ra várt a szit miatt osztalékot az várhatott volna piros havazást is. kb egyforma esély volt rá
Nem így kell ezt nézni..Az Opusban lélektani 600 fölött tudott zárni .. hm . Megnyílt a tér 650-660 ig lazán..Ráugrik boldog boldogtalan.. Meg ugye az Opusban vannak certik… Itt nem..Itt van egy bozonytalanság , azért az hogy tavaly nem volt osztalék , a piac nem felejti el., Nézd meg a BIF mivé lett - egyszer nincs oszti már a spekák is lexarják.
Hát ha előzés lenne az nagyon kemény lenne, mert az opusban van vagy 200 milló részvény közkézen, appban meg vagy 20 millió! Hát a jó vezetőség a lényeg!
Pali a mi kapcsolatunk meghalt, hasonlóan ahhoz a kapcsolathoz, mint amikor a férj félholtra veri a feleségét, majd amikor rájött, hogy mit tett, akkor arról próbálja meggyőzni a vérben fekvő nőt, hogy mennyire szereti.:(
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 17:04
Fórumon senki nem ellensége senkinek.. Nincs háború. Mi így látjuk , Tii úgy ., Véleménykülönbség van ..
Appeninn Holding Nyrt.