tény,de azzal,hogy reagálsz rájuk csak erősíted őket és tudnak mire reagálni újra és újra. meg ki előtt járatnak le? aki olvassa a pf fórumot láthatta az írásaid, kialakult véleménye lehet,nem hiszem,hogy most ők befolyásolnak bárkit is a te megítélésedben. aki beáll közéjük annak eddig is meglehetett a véleménye rólad csak hallgatott,de csoportban már erősebbnek gondolja magát és rákezd.
Toka egy Úr, még saját magát is annak hívja! Sosem fog tudni beilleszkedni, egy ilyen "közösségbe"! Topikját nem olvasom. Kikerülni nem lehet őket, mert akár hová megyek ott vannak! Majd alakul ez, új egerem is van! :))
Ezt akartam énis mondani. Tokát meg a többit hanyagold. Meg ne járkálj a cig-be kiosztani őket, mert csak a baj lesz abból is. Relax. Szerintem a 9-es névsor már csak 8 lehet nálad, vastag filccel ki van satírozva egy. Szerintem tudod mire gondolok. Én nagyon szomorú vagyok hogy mivé lett a topik. Alig ír már valaki, LOL gazda is keveset van, te mindenhonnét eltűnsz. De még legalább ide jöhetek 1-2 atyai jó tanácsért , ez is valami.
Miattam ne lépjél az ezüstből.. Inkább léptem én . Segítsd őket ha kérik. Mindig az volt hogy én beszólok..Pedig nem . Visszalehet keresni Na most majd akkor tényleg beszólok 😂
Direkt nem nézek, addig jó nekem. :)) Végre olyan nyugalmas napok vannak mögöttem hogy el se tudom mondani... Annyira jó érzés. Párszor ránéztem az ezüstre, meg a Ricsire, annyi volt.
Nem, annak a helyét, amit félretettem, ha kiütik a certit. Szerencsére (eddig) nem jött be. A sok vészmadár már kezdte velem is elhitetni, de amúgy én tudtam a lelkem mélyén, hogy sohasenem lesz az már 4számjegyű. (Na jó, 101xx-nál már kicsit bizonytalan voltam :D) Én csak viccelek sokszor, ha esést várok, emelkedés jön, azért írtam ide azt, amit. :) (A valóság az hogy remélem 1000-ig meg se áll)
Opusban a 2023.12.31. állapot szerint volt a bvps 547 ft. A mostanit még pontosan nem lehet tudni, mert a jelenlegi (2024.12.31.) sajáttőke nagysága még nem ismert.
Appeninn Holding Nyrt.