szerintem meg azért beszél mindenhol így mert így a legkönnyebb utólag az mondani,hogy szóltam előre. ha esik ott van,hogy tömtek ha emelkedik tud hivatkozni a tartásra:)
Figyelj mindig vannak új belépők , meg akik bővítenének.. Legalább ne 2 Ftonként vegyél. Tegnap a Richter toopikba olvashattad a 🤡 miket tart.. Aztán gyorsan pillants az árfolyamokra..
na látod megint a szokásos össze vissza duma. kedden 730nál. "Itt a lelkes amatőrök örülnek , hogy tömik őket ..😂 persze lehet
szerencse majd kis pénzt keresni vele .. De itt már belevenno nem épp
ideális .." "Nem biztos hogy az egyik szar után egy másik szarba kell beleragadni."
Jájjjj itt váánnn a Toka Show egyik okos befektetői tanácsadója. Szerinte 700-ig érdemes venni, de azért 730 alatt már venné. Jobb lenne ha inkább ott okoskodnál te bohóc.
Minek lököd az igét? Tegnap még azt írtad valahol ,ahol marha népszerű vagy ,hogy aki pénzt akar keresni az nem az appot választja. Mostmeg itt osztod az észt ,hogy mikor hol kellett volna venni? Komolytalan vagy.
Nem tudom .. Nekem az egész mozgás egy ideje nem tetszik..A projekt cégtől se vagyok elájulva .De ez nem jelenti azt hogy nem lesz osztalék.. Szerintem ezt 700 ig kellett venni.. Illetve a fórum nem tesz jót az árfolyamnak az látszik.. Nálam tartás lenne az ajánlás . Vétel 730 alatt ha esne..Fish azért 🤡 , mert tudhatta hogy ez nem egy napos történet lesz. Beleálly nagy mellénnyel felbeszélni, felsoekázni csak valahogy kirvára nem úgy történnek a dolgok ahogy Ő eltervezte.
Hú baszki! Neked meg ez ütött be. Lefutottad ezt a kört már. Miért kell ezt 3 naponta megfuttatni megint? Senki nem akar tippelni,mert utána megy az okítás máshonnan. De ha engem kérdezel 0 és 200 ft között,de engedd el ezt a témát.
Appeninn Holding Nyrt.