Tényleg az vagyok. De ha lemegy 10 alá minden pénzem belerakom. Remélem nem jön el a pillanat. Certit is befejezem , amint kilábalok ebből, max kis tételekkel, de ilyen elmebeteg mennyiséget nem veszek többet
Te Richter függő lettél.Pedig ott a rövid ás középtávú kilátás sem biztató, majd jönnek a célár csökkentések, mint ahogy már egy jött is. Vrylar növekedése megállt, új gyógyszer még nincs ami kiváltaná a bevételt, viszont van Trump a vámjával, meg az árcsökkentéssel. Maximum egy napra vennék certit, de részvényt nem, miért menne az 11.000 Ft fölé, azért nem fog megindulni mert gyenge a forint. Az osztaléka is 4-5 % max, az sem kiemelkedő. Ez a véleményem, ezt mér többször kifejtettem neked. A te pénzeddel te játszol.:)
Az asszony szerint rám fér egy kis fogyókúra, de mivel főnök vagyok sokat járok reprezentációs rendezvényekre, ha nagyon megszorulunk, majd viszek ételhordót, a mercibe elfér.:)
Duplán lesz, mert mindkét mama meg van még. Meg ma egy kicsit zsebre is bírságoltam, a gyerek malac pénzével, meg a mószerolt pénzzel holnap megyek a bankba.:)
értelek - akkor csak nem vagyok túl tájékozott - túl felszínesen néztem át a dolgait korábban - az maradt meg bennem, hogy sok olyan érték van benne, ami nem biztos, hogy annyit ér, mint a könyvekben látszik
elnézést minden ENEFI tulajtól, ha negatív színben tüntettem fel a céget
szerintem igen még ha nem is így gondolta ki ahogy össze jött. ő em befektetésnek szokott papírt venni hanem rövid spekára csak aztán van,hogy tovább kell maradnia.
Appeninn Holding Nyrt.