Nem tudom lesz e olyan szigetelés.Itt a haverok a Honvedot mondják, mert kellene az elso helyen maradáshoz.Én nem raktam mert kanadaira jobb a 2es szorzo koruli.
Köszi uram! Állítólag lesz majd homlokzat szigetelés is a padlás szig mellett? Toka uram mai nb2 rangadó nevek alapján jó pár eve nb1 csúcs rangadói közé ihlettek volna Honv vs vidi mi a tippje?
Hétfő hajnalban országszerte fagyos hőmérsékletek a jellemzőek, míg napközben fagypont körüli, helyenként kevéssel az alatti, másutt kevéssel a feletti hőmérsékletre lehet készülni. Reggel még országszerte felhős az égbolt, párás, nyirkos az idő. Itt-ott hószállingózás, szitálás is előfordul.Napközben, délnyugat felől, lassan, fokozatosan vékonyodhat, előreláthatólag a déli országrész felett el is vékonyodhat, fel is szakadozhat a felhőtakaró. Ott lehet bízni némi szűrt vagy zavartalanabb napsütésben is. A középső és északi térségben valószínűbb, hogy egész nap zárt marad a felhőzet. Kisebb szitálás, hószállingózás is előfordulhat, de egyre kisebb valószínűséggel. Gyenge, DDK-i irányúra forduló légmozgás lesz jellemző
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi