Vasárnap is jellemzőbb marad a borult, párás időjárás elszórtan szitálásokkal, hószállingózásokkal, melyek a nap folyamán egyre inkább az ország nyugati, délnyugati felén válnak valószínűbbé.Általában gyenge, olykor mérsékelt erősségű, ÉÉK-i irányú légmozgás várható.
Tobb mint 70 eves megfiggyelésem hogy a kacsa es libahus amit megvesz a piacon szinte ugyanaz mint a háztáji, ellentétben a csirkével...amit kizárolag haztol veszunk, a bolti egyszeruen ehetetlen...kifejezetten kedvelem a kakast, .szerintem a husokkal erdemes vigyazni, honnan vannak...amugy most olvastam egy tanulmanyt hogy a vegánok nem elnek hosszabb eletet mint a husfogyasztók, sőt pont kevesebbet.Persze a tanulmanyokat is erdemes ovatosan megkozelíteni.
Kostolja meg, igen jo...a libaszarnyto termeszetesen a madar merete miatt nsgyobb, de azt eszunk amit kapunk a piacon.Ilyen lett amugy, ezt most bevagom vavsorára, ha en kesziten jobban megpiritom de a nejem miota olvasott vmit a rák es a piritott dolgok kozotti össuefüggésrol azota nem piritja le..Akkoban bizok, de van kb 10 fele papirom most.A tippmix az mindig egy szertartás a preszoban, jo egy ora mire kiszakértik, de nekem szorakozás, a tobbiekre sem jellemzo a nagy tét, bár elofordul.Ma kanadain 3at kapram el-kb tét vissza-holnap ujra probalkozás....ez egy orok korforgas. https://kepkuldes.com/image/tebanDg
Köszönöm Toka uram egyszer megkostolom. Ja ARS 4 vágott Én kis tetben nyomom online ha mint rég már földönfutó lennék Amikor bedobtam kb 10 eve 50 ezret a tűzbe azóta max 1k Lottó messze de hajrá önnek uram Akko szerelmes rég én is az voltam de kiábrándultam. Pedig rég egy nagymenő azt mondta h Akko lesz szerinte az első ami 5-6x de miko volt ezer eve
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi