Nem torlom ki de kicsit alacsonyabb vérmérségletet kérek.A clubb fő értéke az emberi méltóság megőrzése s abba a "szkeverő" szo nem fér bele.Labanc Úr gondolom várta a 888-at, gondolom Ön is.Nekem is megvan a 770 es vételem azóta is.
A csatabárdot az ásta ki, aki érdekes módon pont azután kezdte el megszórni minden kommentemet (még a legeldugottabb topikokban is) 4-5 dislikeal, miután papát 15 nap pihenőre küldték, miután sokadjára hívott már takonynak... Ki(k) is akkor a valódi szarkeverők?
Sajnos be kell látni hogy nem tudod elengedni a farkasozást. Most ásod ki a csatabárdot újra, tudván hogy holnap jön vissza. Az igazság az hogy igazi szarkeverő vagy. Képtelen vagy túllépni ezen úgy hogy ezt most megint te vetted elő. Toka úr ha nem fér bele kérem törölje.
Amennyiben nem jön be idén a jóslat, szeretném kérni hogy őt dislikeolják ne engem. Nem én ültetem be a népet rendszeresen hasraütött célárakkal (bár már szeptember első hetére be volt egyszer ígérve a 3 nyolcas), ha ez vkinek nem tetszik, rossz embert választott magának...
Ejj,tegnap volt tárgya az alteo...Toka Úr,hátha belecsípett! Az mhb tőkésítik rendesen....gondolom sokan adják,akik jól jegyeztek....ez évekre longolódhat!
Szerdára további pár fokos enyhülés valószínű.Tartós napsütés nem várható. Elszórtan, kis körzetekben elvékonyodó rétegfelhőzet melletti időszakos napsütésben lehet bízni, nagyobb eséllyel a déli és keleti országfélben. Többségében továbbra is felhős égbolt marad a jellemző, de a talaj közeli párásság csökkenhet.Délután, nyugat felől terjeszkedve vastagodó felhőzet sodródhat az ország fölé, melyből kisebb eső, szemerkélés is előfordul szórványosan.Éjszaka erősen felhős, borult időben elszórtan, de elsősorban a keleti országfélben előfordulnak szemerkélések, szitálások is. Az előző éjszakákhoz képest pár fokkal enyhébb lehet a hajnal.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi