:),sajnos....vagy hát jó, hogy nincsen mert az is mínuszban volna! Attól függetlenül, ha a nyomdám valami miatt jó fordulna megvenném az alteot! Ajándék ezen a szinten, mert lassan nincs hova essen a papír! 4040 ről ment valami 6600 ig, mint tudjuk azóta esik a papír! Mocskos munkát csináltak, mert azóta kitömtek sok részvényest! Figyelem folyamatosan....aztán mint beszéltük lehet még 4000 alá is betolják! Borisznak szorítok!
igen, én az Alteo Kalliwoda célárral ki lennék elégítve, az nekem egy kábé +0 kiszállót tudna jelenteni, a mai hatalmas mínuszomhoz képest. Jövő év végén lejáró TBSZ-en van, úgyhogy ha december 16-ra eléri, az tökéletes időzítés lesz :-) Úgyhogy csak hajrá!
Megy még a promo https://www.facebook.com/share/v/1C11aRd741/ ⚡ NEO25 – Partnerség, ami életben tartja a hálózatot Csutorka Gábor, a Telekom HU hálózati szolgáltatásokért felelős vezetője számára a NEO elsősorban partner. Egy olyan szakmai csapat, amellyel hosszú évek óta dolgoznak együtt azon, hogy a Telekom infrastruktúrája minden pillanatban megbízhatóan működjön. A NEO napi szinten gondoskodik az áramellátásról és a műszaki háttérről, amely nélkül nem létezne mobilhálózat, mobilinternet vagy zavartalan szolgáltatás. Ez a munka a háttérben zajlik, mégis kulcsfontosságú: stabil műszaki tudást, sokéves szakmai tapasztalatot és megbízhatóságot követel. 🎥 Nézd meg a Gáborral készült interjúnkat, és pillants be egy olyan partnerség kulisszái mögé, amely szó szerint összeköti az embereket. #NEO25 #EmberAzÉpületMögött #Telekom
Igen tudom ,rendben is van. Lássa be azért Toka úr, maga sincs elragadtatva a mindjárt 250-es árfolyamtól!? Persze várok hisz nem tehetek mást , itt nem szórom ki , még év végi árfolyam optimalizálás céljából sem ! Azt már megtettem mással. Na megyek újra a pincébe feldolgozni a hétvégén elejtett apró és vízi vadakat. Na megpár pohár bort hörpinteni😉👍
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi