A 34 éves, ugandai születésű, indiai származású Zohran Mamdani nyerte a New York-i polgármester-választást. A demokraták jelöltje a város korábbi polgármesterét, a függetlenként induló Andrew Cuomót és a republikánus Curtis Sliwát győzte le a keddi választáson. A demokraták jelöltje a szavazatok több mint 50 százalékát szerezte meg, Cuomo egy kicsivel 40 százalék fölött végzett, míg a Sliwa 7 százalék körüli szavazatot kapott.
Szerdán hajnalban a derült égbolt mellett már többfelé lehet párásság, kiterjedtebb, összefüggő ködfoltok is előfordulhatnak. A hőmérséklet fagypont közelében alakul.Napkeltét követően a talaj közeli pára és köd fokozatosan ritkul, illetve felszáll, szürke, de vékonyodó rétegfelhőzetté alakul. Az ország túlnyomó részén még derült idő kialakulása a valószínűbb, csak kis körzetekben maradat meg tartósabban a rétegfelhőzet.Gyenge, D-ies irányú légmozgás mellett az évszakos átlag köré, pár fokkal a fölé emelkedik a hőmérséklet, de a tartósabban felhős területeken több fokkal elmaradhat ettől a melegedés.Éjjel ismét fokozódhat a párásság, illetve talaj közeli ködfoltok képződhetnek. Marad az eseménytelen, frontmentes, szélcsendes időjárás.
Pocs futkarozott mindenhova dinnyével par honapig....nem arrol van szo hogy ki keresett jol meg ki nem...én nem szeretem ha hulyenek neznek, még akkor sem ha fizetnek érte.
Általában kb 70 -80 fürjet keltetünk egyszere ebből 50 kakas de csak kb 5-6 hét után tudod meg mondani biztosan hogy melyik az ,addig etetjük utána a kakasok mennek a tepsibe sajnos van bőven
Szerintem aki ide írogat a többség nem panaszkodhat , az elmúlt 15 évben mindenki jól tudót keresni aki akart is . Én nem nagyon facebookozok csak amit belinkelnek pocsrol halottam nekem nem jön be , ha a dinnyés a gazda válaszolóra gondolsz szerintem ö sok mindent jól lát
ne is mond nálunk be indult a liba szezon már alig várom a friss liba tepertőt meg a zsíros kenyeret mi nem igazán eszünk sertést inkább csirkét kacsát meg fürjet , de a ragu levest én is szeretem
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi