Olyan mint mikor szerencsejátékot tam minden jött szarra kerestem magam majd jön amikor mindig mellényulsz . Utána van az amikor tudod hogy képbe vagy jönni fog .. De még beremegsz .. de már jön vissza a pénz ..
Olyan napok után mint a tegnapi mindig felmerül bennem hogy megyek leteszem az eddigi pénzt azt abbahagyom az egész szar tőzsdét. De a tapasztalatom azt mutatja hogy másnap szinte mindig jön egy zöld nap ami király a szarból . Ma szépen vissza szedtem a tegnapi virtuális bukóból. Jó azt tudni kell hogy főleg árupiaci és daxos certifikátom van . Meg OTP . Nekem a BÉT nem nagy szelet a portfólióból. Mai nyitó brutális lett . Persze az Erste rendszere véletlenül elvitt vagy 20 százalék hasznot mert lefagy átugrunk direkt a menü stb.. De a mai napom már jó lett bőven . Opusz eladtam…
Mire a Főnök visszatér az Akko már 250 alatt lesz, ha marad a trend! - Persze a Pann Ergy sem jeleskedik. 1400 körül tévelyeg, a BUX meg az egekben. Szégyellem magam, hogy bíztam ezekben. Egyik kutya, másik eb! - Ahogyan mondani szokták. A Vertikálról meg jobb nem is beszélni!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi