Én is beültettem magam Opus-ba. Meglátjuk nyáron mi történik az árfolyammal. Szerencsére pár ezer db-om van csak. Festés árát próbálom megkeresni. Nyáron OTP dagonya.
Ok, viszont az opust meg nagyon sunyinak tartom....legújjabb amin agyalok. Mennyi olcsó papír fog előkerülni a következő hónapokban? Lassan odajutunk, hogy 640 meg lesz... Eddig hallottuk azt is, hogy 710! Mérget nem vennék semmire...gyenge muzsika amit a héten láttunk:), meg összességében az utóbbi időben!
Nyomda, MTEL nem rossz akinek elég a 15% kiszámítható. Akárhogyan számolok, továbbra is nálam OTP + Vertikál. Szeptemberig Opus. Alteo, ha nem lenne NER-es jó cég lenne. :)
Az alteot nézegettem, hogy nyáron beesne 4500 ig, ott már érdemes lenne próbára venni belőle! Viszont milyen érdekes, hogy a ner es papírok egyre taknyosabbak! Akik benyelték az osztalékot meg lehet nézni az összes részvényt! Nyomda?.... Hihetetlen kategória lett! Lapít a Pf....írni sem mernek róla:)
ANY,MTEL-ben nincs akkora tér már 15% szerintem. 4IG speka, leírtam. Zwack nem nő az adózott eredmény jelentősen. OTP nagyon longos 20% + osztalékot kb. minden évben átlagban tud.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi