Oda Korányit is behúzták meg a Nap-ba is. Magyar tőzsdén kevés papír van ami érdekes. Sőt, én azt mondom, hogy csak az OTP, esetleg az Opus még szeptemberig. 4IG meg spekára. ÁNY, MTEL nálam nem nyerő van benne kb. 15% az kevés (osztalékkal) 1 év belül.
4IG-re aszonták, hogy az állami cuccok nyár végére átmennek. Nem látom ugyan, hogy miből lesznek kifizetve, meg még nem értem, hogy a magas udvari méltóságoknak hogyan lesz ez majd haszonforrás, ha majd nem náluk lenne a kormány. De a kopasz mindenesetre nagyon aktív, Amerikától Azerbadgánig mán mindenhol megmutatta magát meg a 4IG-t, úgyhogy ez talán több lesz mint csak speka. Én komoly nyerőben bízom a 4IG-vel. Különösen az amerikai szál válhat tényleg komollyá. Ha más nem, nekik például biztos több napra elegendő öröm, ha lehet egy vegyesvállalatuk, amelynek lehet egy (tíz, húsz, nemtomhány) geostacionárius műholdja Európa közepe fölött.
A 2 “ kupacban” annyi a közös hogy mindkettő erősen kapaszkodik az utolsó előtti szalmaszállba . / természetesen 1 sávon belül mozogva/. Igazából 10 Ft ide - oda nem oszt nem szoroz gyakorlatilag ..Paraszt vakításnak jó persze … Én azt gondolom hogy amennyiben túlleszünk a cecén , akkor jön az igazi teszt .. Egy emelkedő OTP, 4ig, esetleg Opus rally mennyi tőkét visz el …I
Hiányolták a szakmaiságot.. Megkapták .. Durván fogalmaztam de igaz . Az már egy másik történet, hogy azért pénzt lehet(ett) keresgélni ( néha ) velük. Az hogy egy részvény 5 szörözött , szép és jó ha az ember realizálja is . A Club becsülete miatt kötelességem leírni. A SZÍT féle klónok rágalmai : miszerint 5 ember ( clubtagok) nem szeretikFarkas Urat - nettó hülyeség . Ellenségeiinek száma jóval több . Én nem vagyok köztük. .. Csak elég bele olvasni egy mtel vagy épp mai app topikba… Ezzel a témát zártam is 👀
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi