Parlamentbe most is azok ülnek. Fideszben kb. a Varga Misi aki nem agyhalott az ment is az MNB-be. DK-ból a Sebián Petrovszki érdekes, Varju Laci, Komjáthi, Mellár sokat nem tudok felsorolni.
Odajutottunk sajnos, h semmivel se éri meg vállalkozni, akármilyen üzleti tervet dobtam össze nem jött ki a matek. Ingatlanárak drágák, Szlovén ingatlan árak pl. általánosságban olcsóbbak.
Nem biztos, h Brüsszelből fogják irányítani, eddig is lettek volna Uniós direktivák amiket bekellett volna tartani meg stb. Meg hát sehol nincs ekkora mértékű korrupció mint itt.
Nem úgy van hogy a dk támogatja ukrajna gyors felvételét az unioba mintha Klára asszony ezt mondta volna mondjuk a dk a kerítést is bontani akarta ,had jőjenek a migránsok, ők is Brüsszel csicskái voltak
Vidék nagyon hőzöng! Testvéreimtől hallom, hogy mindenki változást akar! Senkit sem érdekel mivel sározzák MP t. Viszont nekem meg nem tetszik, hogy Brüsszelből fognak irányítani, ha nyer a Tisza.
Nekem is, csak pihenhetne kicsit, még 1 filmet sem tud megnézni, úgy szorgoskodik, amikor olvastam szinte megrendültem.Jo faraszto napom volt ma, egy havernak segitettem koltozkodni, sok pakolás, fuvarok.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi