Az óbaloldalra is van igény, nekem ez a véleményem. Momentum nem indul, onnan is jöhetnek át szavazok. MSZP-vel, Mesterházy-val is lehet koperáció, ha nem lesznek nagy kérések, ott a befutó mandátummal lehet probléma.
Szolnokon indult a dk színeiben egy ember (s) megválasztottak viszont másnap ráébredte hogy ö nem is dk ás hanem tiszás eltelt egy kis idő amit az elmúlt években nem szavazót meg a fidesz most minden meglett szavazva rögtön lett s nek 800000 nettó fizuja , szépen nyugodtan össze is hívta a k a lakógyűlést el is mentek az ot lakok és jól el is verték mert át verte őket 😁😁
azt értem hogy le akarják váltani a fideszt de mi a program , én idáig azt halottam tőlé mindenki megy a börtönbe megszűnik a család támogatás felülvizsgálják a nyugdíj rendszert stb a másik kérdés ha te haverod és jobboldali harcos társad a trump és Kína kapót egy 250 % vámot akkor peti Magyarországa mennyit kap és szerinted erdogán vagy putyin hány perc alatt zárja el a csapot Kínáról már nem is írok semmit .
Én gyorsabb felszállópályàra számítok, kiderül.Veszem, meg betolok majd egy nagyobb osszeget még.Korbenezem a hireket, mert ma még meg se néztem mi tortent a világban.Keverek 1et.
Te ebben nem hiszel, én elfogadom. De hibák sorozatát követi el a fidesz mostanság, főleg Orbán Viktor, legjobb lenne nekik, ha Lázárt indítanák, még politikai kockázat sincs benne.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi