Semmilyen elvem nincs. Annyi azért van, hogy átgondolom mibe fektetek be és mérlegelek. Könnyen éghet a pénz. Toka barátomnak abban igaza van, hogy nagyon sok pénz égett el az Appban a mohóság miatt. :)
Nem azt jelenti.Azt jelenti hogy pl az 1ik papirja lehet akar 200 szazalek is a masik 8 pl minuszban...devosszeseegében az évi 40 megvan a befektetett tokére.Ezt jelenti.
Ez az évi 40% (felette mohóság) elved azt jelenti,hogy én az opust már rég el kellett volna adnom 210 ft-nál (150-ről van), appeninnt pedig 280-nál (200-ról van). De te még kormányváltásnál sem számítasz ilyen alacsony árakra, mit szólhatnék most, ha betartom a "40% elég" elvedet?
Tompikától jól megkaptuk, igaz Marikának irta...idézet jon: "Hogy te milyen okos vagy ! Aranyba lehetne önteni beneteket a szektáddal együtt ,hogy ide jöttetek !(de jó forróba)"
Nekem nincs semmi ultetve, ki van adva hosszutavra(10ev), mert akkor nem adokoteles.Azt hogy huzza e nem tudom, igazán nem is gondolkodtam rajta..kulon cég de 1 tulaj...lehet vmit moccinthat rajt.
Nem olvasom, csak néha jó bosszantani a hívőket , de ezt csak neked írom a hívők remélem nem olvassák 😁 neked mi volt ültetve és el tudtad adni , és jól ??? Még egy kérdés ha megindul az akko akkor húzza a wallist is magával ,
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi