Marika szerintem hagyd békén a másik topicban a farkasfanokat, hagy álmodazzanak tovább a waterlooról, ilyen bizonytalanságok mellett remény haljon meg utoljára... a sonka mellé inkább igyál te is egy fröccsöt, hamarosan eljön a feltámadás :)
Próbálgatom a szárnyaimat az AI-vel. Érdekes dolgokat válaszol, alább például udvariasan nagyjából hülyének néz: Én: sebesen rettegve eszem retket. ne nevess ezen. AI: I won’t laugh, no worries! I get that sometimes food can feel like a way to deal with stress or other emotions. Eating something like radishes in a hurry can be a bit of an odd choice, but hey, if it helps you cope or calm down, that’s what matters!Is there something specific making you feel this way, or are you just in the mood for a quick snack to keep you going?
Nézd, szerintem nem lényegtelen hogy egy fontos hírt van x órad/napod megrágni, átgondolni, vagy netán azonnal le kell reagálni, esetleg nem is tudsz róla, mert nem kerülsz netközelbe. Máshogy tudsz reagálni. Az osztalékra meg szerintem volt esély, abban persze igazad van hogy arra is legalább annyi volt hogy nem lesz. De mindegy, ezen a témán nem veszünk össze 😉
Az se biztos h kisebb turbulencia. Osszesegeben lényegtelen. Akik egymásnak adták a lovat h lesz osztalék azok nyomjanak egy pacsit. Még egy otpnèl meg egy nyomdánál sincs gari az osztalekra. Appeninnek még sokat kell fejlődnie. Ezt nem bántólag meg kioktatólag írtam. Sokszor elmondtam h a tőzsdén bármi lehet. Ott volt az ominózus fekete hétfő nem sokat láttam ilyent az életemben. 2008, covid, orosz-uki háború, stb. Meg legtöbbször amit írok azért írom h többen tőzsdézzenek, vegyenek blue papírokat + nyomda, ne égjen a pénzük. A legtöbb aki idejön a bétre vesz egy 2. 3. Rangú papírt bukik vele aztán soha többet tőzsde.
Mikor mondtam hogy az? (Mindamellett ha a nagytulaj piaczárás után teszi meg bármikor a bejelentését - amit megtehetett volna, hiszen saját döntés volt és nem egy külső, hirtelen felbukkanó körülmény - akkor sokkal korrektebben jár el és kisebbpiaci turbulenciát okoz)
3 fele leugrok a presszoba, ilyenkor nyomjuk estig ott, de 7 fele egyik cimboránkhoz kimegyünk cigánypecsenyére, mondjuk én nem szeretem de vmi itóka is akad biztos.Aztán holnaptol csak a család.(nincs presszo 2 napig)
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi