Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Már régen meg kellett volna történnie. Tudod a gyikemberek😉a dollár hegemoniat szeretik,meg a FED irányítását. Azaz ezen keresztul a. Vilagpiac rányítását. Aranyat /ezüstöt nem szeretik mert nincs hatalmuk felette ... Mi is történt azokkal a vezetőkkel az elult 60 évben akik aranyért adtak az olajukat például. Hány hetet is éltek meg? Nem sokat!!! Hirtelen jött egy "demokratikus forradalom"és buktak. És az utód szépen újra dollárért adta az aranyat.......😉 Sokszor mondtam már hogy elhajitjak evtizedek óta a gazdasagi eroteret. Lásd USA tőzsdéje nem a kapizaizmusrol szol mint régen , hanem a FED cicijèn vagy koldokzsinorjan lóg, és èl!!!!!!!!!
akkor áll ki mikor nincs vevő! Azért mert te pont akkor eladni mint a többiek szépen kikell várd a sorodat mint a busznál Lidl pénztárnál ... Aki hamarabb adja be eladásra azt adja el először . Ha eladta jön a következő adag ért. Tudom nehéz elfogadni de itt szép sorba kerülnek be a könyvbe az eladások. Nincs felár hogy hopsz én előre ugrok a sorelejere ... Van 30 ezüst certifikát és mindenki egyszerre borítja ... Nem csak az egy van amiben Te vagy érdekelt ...
Ne feledd, ahogy elfigyeltem nagy oknyomozo vagy te, még egy kicsit az anomália szűrésed fejleszd . És azt fogod vallani amit én! 3 hónap. Hidd el. És kitartást lelkileg.
Azt érzem kicsit mint a Henry Hubnál, 2 rendkívüli ütés, aztán hátha ezután stabilizálódik. Persze itt a háttérben van egy kis keretrendszer átszabás, ami árnyalja a képet. Kíváncsian várom a holnapot. Ma megszívtam kissé, de van ilyen…
Miről beszélsz. Jó Barrick jelentesre, amire még én se számoltam 4800 as aranyár al ami kurva jó 6%minuszban van úgy hogy már előtte esett vagy 12%ot eea nem holmi NGD rol beszélünk. 3 hónapot nem adok, és úgy látod ezt a machinalt világot és a gyikembereket mint én, csak nem fogsz róla beszélni, mert "cikinek fogod érezni" mert Pavlovi módon oldották meg, hogy okos emberére nem gondolhat. Szar NDX 1.5%minuszban. SP500 meg 1.3% minuszban. Ja hogy a "" Placi index"" amiről már régen többször ittam az alsóSP493 cég még minusz 10%ban van 😉😉🤣 Csak hát ugye big7 ellensúlyozz......!!
Ha nem bírod az extra izgalmakat és még soha nem kereskedtél tőkeáttétellel akkor szerintem ne itt kezdd el vagy legalábbis nem ebben a volatilis időszakban azért ez két három évvel ezelőtt sokkal nyugisabb volt de most jött trump és felforgatta a világot
Erste árjegyző abban a pillanatban kiállt, ahogy napi min alá esett... :) Az ilyeneket amúgy nem lehetne jelenteni a felügyeletnek vagy mittoménkinek? Mert az oké, hogy előre deklaráltan csak a nap 70%-ban(?) van árjegyzés, de mindig akkor tűnnek el, amikor el kéne adni, és így komoly veszteségeket okoznak az ügyfeleknek..
Semmi jot nem tudok mondani. Ha az arany es ezust ugyanarrol a tamaszrol pattan minden oke. Ha nem, akkor nagyon csunya naopk jonnek a szektorra. Akar meg egy 30% koruli napnak is kinezhet, mert szerintem rengeterg stoploss lehet 72-70$ kornyeken az ezustben.
Mert 106,235 -nél -29.595 +29,479 ~75 - 135. volt és akkor TL050-ben ültem és 102-nél el is tudtam adni. Amikor TL049-et vettem még meg volt az $5 távolság a KO és a minimum között ... na most sajnos alatta van $5-el ... sajnos nem vagyok jós. :-(
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)