Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 csütörtök, 11:17
Előzmény: #38395  MrSomm
Az ezüst meg hagyján, de hogy az arany is úgy viseljedik mint anno a BTC volatilis mozgása volt, ez nagyon durva problémákat mutat geopolitikailag és gazdasag fundamantumara vonatkozóan a melyben.
Nekem, szerintem kezd elég lenni nemesfemekbol. Ahogy mondtam előre olyan volatiitas fogunk látni hogy hányingert kapunk tőle mint a hullmavasuton 
gyula1971
gyula1971 csütörtök, 10:30
-Private Banking friss:-Ezüst.-Ennél a nemesfémnél még drámaibb hiperbolikus emelkedés bontakozott ki, amelyet a fordulat napján rekordforgalom kísért. Az árfolyam egészen 75-ig zuhant vissza, így a 2025 elején indult teljes emelkedő szakasz felét máris ledolgozta. Az elmúlt három napban ugyan láttunk egy kisebb korrekciót felfelé, ám az árfolyam nem érte el a gyors esés felét – ehhez 93,75 fölé kellett volna kapaszkodnia. Ez egyértelmű gyengeséget jelez. A szerkezet alapján így nagyobb valószínűséggel egy további lemorzsolódás következhet, amely könnyen az újabb 75 alatti mélypont teszteléséhez vezethet. Komolyabb, technikailag jelentős támasz csak mélyebben, a 68,75–62,5 közötti zónában található, valamint az 50-e szintnél.
Ellenállások: 121,88; 125; 128,12; 131,25.
Támaszok: 75; 71,88; 68,75; 62,5; 59,38; 50.
Magus_21
Magus_21 csütörtök, 10:29
Előzmény: #38397  randomly
Köszi a jóslatot, akkor szárazon kell tartani a puskaport 😉
randomly csütörtök, 10:23
Előzmény: #38396  Magus_21
$61 - $91 -et jósol a gép, a $80 jelenleg álom kategória ... 
Magus_21
Magus_21 csütörtök, 09:16
Azért ez már hihetetlen számomra ami az ezüsttel történik... micsoda szakadások vannak éjjelente, pedig azt gondoltam, hogy itt nem lesznek ekkora kilengések. Jó lenne a mai napon, stabilan 80 fölött maradni és szépen visszakorrigálni.
MrSomm csütörtök, 08:42
Előzmény: #38381  Placi82
Nem tudom oket sorba rakni. Fogalmam sincs melyik a legjobb. Ezert is van 19db arany, ezust es rezbanyaszban + banyasz ETF-ek. Nem tudom, hogy higyan lehet szamositani mondjuk Mali veszelyeit. A Barricktol elvettek es visszaadtak a banyat, B2Gold meg szepen termel gond nelkul. Megsem lesz a B2 soha ugy ertekelve, mint egy eszak amerikai banyasz, ez teny.
Barrick-om nincs, de szerintem ha meglatjak a Q4 szamokat, akkor kisse feljebb fogjak tolni az ertekeleseket a teljes szektorban. 
A legjobb ami tortenhet a szektorral, hogy 2-3 hetre lassulna a volatilitas. Akkor elkezdenenek lassan feljebb tolni az ertekeleshez hasznalt atlagokat. De lehet nem is lesz olyan lassu… en emiatt kozkaztatom be az 5%—125% kozotti nyeroket a banyaszokon. Pedig en tavaly oktoberben-novemberben vasarolgattam.
A legrosszabb a Vizsla Silver, a banyabol elvittek 10 embert. Szivas… de attol a banya ott van, az ezust sokat emelkedett
randomly csütörtök, 07:41
Előzmény: #38393  randomly
Kínában volt letét emelés ... sorry.
randomly csütörtök, 07:41
Előzmény: #38392  Bpali2
Talán ma is letét emelés volt, de túl rövid volt az idő hogy megtaláljam ... a hírt hogy igaz-e. De az majdnem biztos hogy most a bankokkal harcolunk nem a taxisokkal meg a fodrászokkal ... 
Bpali2 csütörtök, 07:23
Ezüstnél egy biztos / Kína oda teszi ahova akarja ,,többit lehet jósolgatni ..
Bpali2 csütörtök, 07:22
Ja ezüst . Akiket hallgatok elemzőket . Nincsenek elájulva . Közös hogy aki az utolsó pár hétbe vagy most lépne be / hagyja , mert ha eddig nem tudta mit akar ne most találja ki .Borisz és platina esete is ilyen . De látom topikba is . Aki régi ezüstös most hátrébb lép tudja hova akar eljutni , érti a napi mozgást . Van aki meg lő mindenre ami mozog.
Bpali2 csütörtök, 07:18
BTC egy nagy üres ígéret , amég van meggyőzhető balek aki tartja veszi addig elvan . Amúgy is medve piacot vártak idénre . Ugyanúgy az USA AI buli - lassan dől az első dominó , ígéret hegyek vannak  eredmény kiderül.
MrHighway
MrHighway csütörtök, 07:14
Hehe BTC 70k alá tart, végre ez a szemét megy oda ahova való, csak az a baj ez kihat a fémre is már… a portfolio margin számlák miatt. 
Bpali2 csütörtök, 07:08
Előzmény: #38387  Bpali2
Ja . De mondjuk a mai bohóckodás után is , ha nézik , nem sietnek nyitni 😂
Bpali2 csütörtök, 07:04
Előzmény: #38380  Borisz
Csak akkor ha hosszútávra van “ kidobni való “ pénzed . Kb mint a fizikai tartás akkor van  De szintenként csipegessed 2000, 1500 stb . 2 % mellé ezüst arany —/> együtt 10-12% max .  Bányák ciklikusak , évek mire újat nyitnak .. / kicsit erőltetett menet de divat lett/
randomly csütörtök, 04:35
Előzmény: #38385  dniel
Igen, kellene, de ugye nincs ilyen előfizetése az emberfiának ... 
dniel
dniel csütörtök, 04:01
Előzmény: #38384  randomly
Ezé kel ienkor virrasztani és shortolni mint állat :)
randomly csütörtök, 03:52
Na ez szép 30perc -$10 Kína India borít ...
Placi82 csütörtök, 00:32
Előzmény: #38380  Borisz
Van, ha EU belátja , az EUs autogyártók halála lesz az eroltett  EV , és zöldítés rohamtempóban ....
Akkor van .....Nem ok nelkul fogott padlót a platina és a palladium, de most hirtelen pattantak. Majd 3000 ig aztan vissza 2000 ig.
Ez. Már nekem is követhetetlen néha... 
Placi82 csütörtök, 00:25
Előzmény: #38381  Placi82
22honap= 1 ,2 hónapja *javítás 
Placi82 csütörtök, 00:23
Előzmény: #38378  MrSomm
Köszönjük. Sokat ismerek;)
De minden változott figyelembe vettèl? Ennyire nincsenek azért  aluleetekelve. Forward  PE 10-20 között lesznek ASIC őt is figyelembe véve 65$os olajjal szamolva emelkedő gép és emberi költségek mellett, és még nem is differenciáltam  a földrajzi problémát. nem mindegy hogy egy bánya , Ekvádorban vagy az USA ban...vagy Ausztrália vagy Mali ....
Sorrendbe raknad, ha szépen megkérlek? . Ezek kozul nekem 7db nagy   2022 óta megvannak azokkal nagy legény lehetek ha naponta esik 2%ot is mostanában vagy 12%ot akkor is :),mert van miből, de ha 22 hónapja vettem volna őket akkor  már mínuszba lennék.....
De például az NGD,DRD, Vista, hecla , AG, amiket igy. hozzavettem kisebb pakkoban még tavaly, azok már lassan szép  mínuszban is vannak néhány!! pedig 5000$nal jar az arany . De ha esik 50$t az arany ára akkor 4-5%ot estek ezek az uj szerzemenyeim, sőt jó hogy eladtam kozepeseket a múlt héten csütörtökön mert azóta már igencsak vaskos minuszokat nézegetnek......
Gyozz meg hol tévedek . A 2022 és veteleim oke. De a mostaniak , ha ranezek sok cég chartjara  pont hogy sok már 700-1000%os emelkedesen van túl.aunelmukt 4-5 évben 
Jó a Barrick amibe remenykedsz az speciel pont nem , de az még közel 100 mrd ős lassú mozgású behemot.
Az talán kivétel tényleg 
De gyozz meg a többirol miért vársz emelkedést , mikor egy 10%os arany  esnél már a pokolba estek vissza , mert annyit emelkedtek előtte.
...
Remélem érthető a kerdeseim, így felmalomban., ha nem akkor bocs.
Köszi a válaszod előre is.
Rakd sorba őket a te meglátásod szerint és kisb indoklás . Csak a  nagy és közepes . A kicsik azok lottószelvenyek.  Sok nem is termel csak ígéret .
Rézel nem foglalkoztam ott a Top 3! legjobb, nem a legnagyobb rezbányászt elmagyaraznad ? 
Rezet idaig ignoraltam csak az aranyszektor , és abbol is szállok kifelé...kérlek gyozz  meg az ellenkezőjéről.Nyugi, én soha nem követek senkit, de ha jol ervel azt beèpitem.,és elgondolkodom,, és megköszönöm, bárhogy is alakul,mégha 4000 lesz az arany a jövő hónapban mondjuk...de sose hibaztatok senkit, csak magamat ha tévedek , meg a ""gyikembereket "",de ők speciel tényleg ott vannak a piramis hálózat csúcsán, és elhajlitjak a gazdasági törvényeket  de ez egy másik nagyon  hosszú történelmi mese lenne 
......
Szóval érdekel a véleményed. Jó sok kérdést tettem fel :) Igaz?

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek