Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez bizony örök dilemma... No pain no gain. Mi lenne ha Csurka István egyik drámájából merítenénk ihletet. Két férfi beszélget. - Te! Új életet kezdek, ez így nem mehet tovább! - És mit csinálsz a régivel? - Azért azt is megtartom.
Tegnap nem ittam sokat, mégis fantazmagória kerített hatalmába.. Ha a bitcoin nevű "nesze neked fogd meg jól" képes volt arra, hogy a semmiből 100.000 re dagadjon, úgy miért ne lehetne, hogy a "sárarany átka" is felmenjen, mondjuk 25.000-re? Amennyiben USA a létező vagy nem létező napsugár készletével újra értelmezi a dollárt, úgy simán meglehet. És akkor a holdfény is felmehet 1000 -re. Szóval, fizikait tartani, enni nem kér, nem nyafog, nem rozsdásodik, elég hűséges társ...
Ó, Ratio, mért vagy te Ratio? Tagadd meg az atyád, neved hajítsd el, S ha nem teszed meg, esküdj édesemmé! Még mindig magas, kb 45. Elvileg csökkennie kéne 38-35-ig, és utána fordulnia. Amennyiben Historia est magistra vitae...
-Private Banking friss:-Ezüst.-A hiperbolikus emelkedés három napja már igen erős profitrealizálást hozott, de mégse tetőzött a görbe. A forgalom jelentős maradt utána is. Itt is tartható, hogy durva korrekciókkal kell már számolni. A 125 lehet egy erős természetes ellenállás. A forgalom nagyon magas, de ha sikerül a három nappal ezelőttit is megfejelni, akkor az megint figyelmeztető jel lehet egy újabb napon belüli korrekcióra. Ellenállások: 121,88; 125; 128,12; 131,25. Támaszok: 100; 93,75; 87,5; 81,25; 75; 71,88; 68,75; 62,5; 59,38.
Na és most meg miért nem szomorkodsz vissszanyertuk bőven azt a 4 dollár esest ami volt... Ha októberben azt mondom, mikor szóltam hogy" fizikai ezust hiány miatt a leasing kamat 30%jobban mondva 36%!!!! ", es azt mondom 100$ felett is lesz az ezüst.!! Akkor azt mondtad volna ne igyak többet, mert mar hulyeseget beszélek... Most meg 116.9$ a silver/uncia Ezt bezzeg nem teszed szóva!! 🤣 Egy sváb faluban születem. Van arrafelé egy német mondás. Aki sír, attól el kell venni. Aki dicsekszik annak adni kell. :) Te egyből "sírtál" 4 dollár esés miatt, szóval.......... Remélem tartottad a pozikat?
Powell azzal kezdi válaszát, hogy az USA államadósságának szintje igenis fenntartható, csak annak dinamikája nem. -> Azt is mondhatta volna vegyél ezüstöt. :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)