Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mármint ricsi tl en kívül, az tuom hogy tl44 ből volt vagy 5000. Mivel most nagyon felkúrt az egész..... gondolkozok hogy lehetne visszaszedni bukóból majd valamit, de egyelőre se certi se semmi, esésé még jöhet szóval várok. Ha lenne egy alj ott otp részvényen gondolkozok, legalább osztit be lehet zsebelni. Mert a vicc az inkább az hogy ettől még a fundamentumok változatlanok, csak a pánik lehúzza....... a papi helyében valami srvt kéne bejelenteni még, aztán nagy tételben venni a papírt mert ennél jobban nem tudja költeni a pénzt.... részvényeseket segíti, illetve megfogja az esést. de 60mrd kevés lenne.... inkább 250 kéne és napi 20%
Nálam még a portfolio is akadozik..... hát ezzel a -15% al kicsapták a certimet.... esélyem se volt eladni se , 3500 forintos gapel nyitottunk, de ha ezekután ma vissszamegy nullába én felnevetek.... Beze nem tudom mit ütöttek ki neked, de nekem úgy cakkumpúder az összes profitom így kuka ami tavaly óta megvolt. Ha reggel elgalább eladni tudtam volna akkor nulla környékén vagyok így kis minusz is van és a ricsi még kérdéses..... az talán nem kozik..... szerintem most trump épp megutáltatja amerikát a világgal úgy ahogy van......
Ff topicban van egy elgondolkodtató cikk AlonsoAston nick osztásában.18 évente teljes sötétség?A végén a következtetés kissé más megvilágításba helyezi a történéseket.
Tényleg célravezetőbb szerintem a már “ bizonyított “ válságoknál kialakult mélypontokhoz viszonyítva építkezni mint minden támaszt végig imádkozni meg felszúrást be nyalni - szerintem👀 , csak úgy általában írom. Ja ajánlatos a vámok hosszabb távú hatásait már most felfogni , pl magasabb árak romló eredmények . Illetve 9 én még lehet a tarsolyban . Attól hogy 30 ból marad mondjuk 20 még ne legyetek happy mert jön a barna Maci 😂
Covidnál meg a fellendülést árazták vagy mi ? Százszor nagyobb hatása volt covidnak mint ennek.... profit kisebb lesz 20% al ..... Drágábban kell gyártani kisebb vagy közel nullás profit az amerikai gyárakon..... ha átvinnék a cégek usaba a gyártást, kb az usa szívná meg a legjobban, mert bazi drágán adnák a cucokat azokat a termmékeket amikből nem hazait vesz az usa, nem véletlen van kereskedelmi deficit...... szimplán mert az kell a népnek..... de valaki szépen leírta komparatív előnyök..... ott gyártok ahol olcsóbb, itthon meg azt gyártom ami nekem megy jobban és kereskedek.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)