Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Elbasztuk amúgy… -bocs az idegen kifejezésért-! Tavaly augusztusból tanulva, a mostani fekete hétfőn teljes tőkét be kellett volna tolni OTP TL-be… nagyjából mindegy melyikbe… mindenki boldog lenne ma…
OFF a borízű podcast-ban volt hogy az aranyásoknak volt igénye nőkre is és vitték nőket utánuk hajóval Angliából(?) ... de mire odaértek a sok kikötőben a minőségi (ha lehet ilyet mondani itt) árut mindig kiválogattak ... és a végén nem a cukor árú maradt az aranyásoknak. :-) (A cukorkás boltra reflekt.)
Évekkel ezelőtt elkezdte a Nikkei-t venni,és sikerült neki az ami másnak nem,hogy 35 év után, 2024-ben elérte azt az értéket a japán index ahonnan bezuhant 1989-ben 38.9xx-ról, új és új ATH-t elérve a tavalyi év során 42.4xx-ig. Nálam továbbra is Nr. 1 idős kora ellenére.
Gondolom erre a válasz ...https://www.google.com/search?q=magyar+p%C3%A9ter+bennfettes+keresked%C3%A9s ... Egyre hülyébb, nem éri meg fel Tr.mpi barátját, de már nehéz különbséget tenni.
Nem normális Beze, nem lehet denevért rajzolni rá, akkor ez nem normális :-)) Jó ez amúgy, csak nem jó poziban voltunk végig :(((( Bezzeg a bennfentesek, képzeld el, hogy az vagy, és válogatsz a cukorkás boltban. Volt szerintem ilyen profit verseny.. Ha az a pasi a szigetén nőkkel azt művelte, tudod mit, akkor ez a minimum bizonyos helyeken. Amúgy hogyan lehet hülyéskedni veled, hogy egy kicsit felengedj?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)