Tudtam, hogy Trump belengeti a vamokat mert az 1230 Mrd os kulker hiány tényleg forró krumpli effektus és tenni akart ellene. Mondta ezt ő már a 90 és években csak hát gondolom nem olvasta senki... A mániájat... Én igen.. :) Na szóval beallok pozícióba és várok, csendesen. ... Es jön a kapás, kapitalis a zsákmány akad a horogra 20 kg potyka,, , húznám kifelé a pontyot, erre szakad a zsinórt..Jobban mondva elvagtam... Meg egy két ilyen nap és oda megy minden mielott ahol Trump kis vamtarifa táblát tartotta a kamerák ak???? ...
A részvény pozíciók amiket meg relatíve valsagállonak gondoltam, akkorát esett mint az Apple, vagy valamelyik hipszter tularazott hype AI cég...
Na most ott vagyok ahol a part szakad. Kb most nullán se bukó se nyerő....
Pedig készültem erre az időszakra... Nagyon. Nem sima FIRE életmód, hanem Dolce vita FIRE életmód.... :)
Most meg nézem se nyereség, igaz veszteség se nagyon..... lassan pont ott vagyok mint bő 1 hete.... 🤪
A részvény pozíciók amiket meg relatíve valsagállonak gondoltam, akkorát esett mint az Apple, vagy valamelyik hipszter tularazott hype AI cég...
Na most ott vagyok ahol a part szakad. Kb most nullán se bukó se nyerő....
Pedig készültem erre az időszakra... Nagyon. Nem sima FIRE életmód, hanem Dolce vita FIRE életmód.... :)
Most meg nézem se nyereség, igaz veszteség se nagyon..... lassan pont ott vagyok mint bő 1 hete.... 🤪
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)