Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Persze, nekem mondod aki az US certifikátokat KO-ig tartja :-) A HU certifikátokkal kereskedem .. így 950HUF van egy MTEL-n ebben a pillanatban .:-) Közben véget ért a "nagy felhúzás" :-)
Egyébként btc tényleg hamarabb jelezte a dolgokat, ott már volt egy nagy zuhanás amiből próbál felállni, rv piacon most vagyunk benne. Ha megindul a kriptó, akkor ezek is fordulni fognak.
Farkasfu, mély szeretettel kérdezném, hogy elmondanád egyszer mi a gondolatvilágod? Mert ha gazdaságról beszélgetünk, akkor mi lehet a megoldás? mire? és mi a cél?
Bocsi hogy neked válaszolok már x.-re ... autóipari célgépgyártó cégnél konkrétan a második félévre nincs megrendelésük ... nincs mire válaszolni ... már eddig se nagyin akartak EU-ból semmit venni ...
Nagy Mártonék is vágtak! És nem érzed hogy jobb lett ... Minden. :-) Csak most épp nem merünk nyilvánosan kötvényt kibocsájtani hanem haknizunk hogy kivenne meg ennyit ... 10Mrd EUR ... vagy mi.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)