Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Úgy jártam hogy teljesült, nem maradt csak 98 és 99 de az is csak mutatóba ... ha lett volna eladó oldalon árjegyző azt is eladtam volna. Vettem Ezüstöt az USA nyitás előtti lehúzásban, de 15:10-kor már ki is stoppolódott ... és elvittek egy kevés Richter 10540-en ... úgy hogy most van egy kis KP. Hátha bejön a paraszt short.
bux tl jól muzsikál, pénteken még vettem 1600 körül is :)) ricsi tl-ek nem állnak valami fényesen, jöhetne végre az emelkedés ezüstbe lemaradtam a mai vételről, nem voltam online...
Mivel folyamatosan emelkednek az új csúcsok és aljak, így nem várnék nagy esést még! Túlvettség sincs még.. Lehet itt egy konszolidáció és tovább fel, vagy kis visszahúzás! A szinteket frissítettem, 33.2 és 32.5 ! "Zakó esetén az előző alj környéke (~31)"
De úgyis mondhatjuk egyrészt lélektani 3000 USD , másrészt ha békében renénykednek nem biztos hogy aranyat vesznek . Bár ezeknél sose tudni. Kérdés milyen hírek adat jönmég..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)