Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A nap folyamán Putyin-Trump telefonbeszélgetés 10:00-13:30 Bundestag vita és szavazás a költségvetési csomaghoz kapcsolódó alkotmánymódosításról11:00 DE ZEW befektetői hangulatindex, jelenlegi helyzet, március, az előző -88,5 11:00 DE ZEW befektetői hangulatindex kilátások, március, a várt 48,1, az előző 26,0 11:00 EU külkereskedelmi egyenleg, január, a várt 14,1 milliárd EUR, az előző 15,5 milliárd 11:00 EU ZEW gazdasági hangulatindex, március, a várt 43,6, az előző 24,2 12:00 DE Bundesbank havi jelentés 13:30 US építési engedélyek, hó/hó, február, az előző -0,6% 13:30 US építési engedélyek, február, a várt 1,450M, az előző 1,473M 13:30 US megkezdett lakásépítések, február, a várt évesített 1,380 millió, az előző 1,366 millió 13:30 US megkezdett lakásépítések, hó/hó , február, az előző -9,8% 13:30 US import árindex , év/év , február, az előző 1,9% 13:30 US import árindex, hó/hó , február, a várt -0,1%, az előző 0,3% 14:15 US kapacitás-kihasználtság, február, a várt 77,8%, az előző 77,8% 14:15 US ipari termelés , év/év , február, az előző 2,00% 14:15 US ipari termelés , hó/hó , február, a várt 0,2%, az előző 0,5% 14:15 US feldolgozóipari termelés, hó/hó , február, az előző -0,1% 18:00 US 20-éves kötvényaukció, az előző 4,830% 18:00 US Jensen Huang Nvidia CEO beszéde a cég GTC fejlesztői konferenciáján 21:30 US API heti olajkészlet jelentés, az előző 4,247 millió hordó
Tényleg lesz tűzszünet úgy hogy a 3 legértékesebb megye ott marad a ... (Mondjuk pest, fejér, györ-moson ... plusz sopron) ... hát az biztos politikai bukás ... még itthon is az lenne. (Gondolom) De talán még az unióban is elgondolkodnak sokan, hogy ha így lesz akkor ki lesz a következő. Nem kellene ilyen példát mutatni a jövőnek.
attól függ, a keménykedés = félelem, félelem = arany buy a tűzszünet viszont akár le is verheti az arany árát cserébe kedvenc magyar részvényeink száguldását hozná el
Én nem várok a FED-től negatív változtatást, azt viszont nem tudom a Putin-Trump megbeszélés mit okoz majd. Ha túlzásba visz valamit Trump, akkor be is szakadhat az arany, amíg ő békehozóként pozicionálja magát.
sajnos nem voltam online és előre se tettem be vételt, csak SP-be... láttam ezüstben volt kötés 1600 körül is, én csak 100 db certivel kerekítettem a mennyisgéet, azt 1675-ön vettem
Az sosem baj , ha az ember pihen átgondolja a dolgait. A tőzsdén nem lehet kapkodni. Ha elfáradsz vagy nem érzed az irányt, sok a dolgod vagy motivációt vesztették stb - akkor jó egy kis kihagyás . Én tavaly elfáradtam .. Eladtam mindent ahol épp voltam .. Szép kis mínusszal . Pihentem . Össze raktam magam és most már vissza szedtem a tavalyi veszteségem , meg még szép kis pluszban is vagyok már . De ami a lényeg hogy volt van stratégiám. Most jelenleg elég sok kpt tartok én is .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)