Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
reggel elég szépen szórták az RCHTL-eket Én tartom az kevés részvényt ami van ... osztalék vadász lettem ... nem olvastam utána mennyire jó ötlet ez 10.410-es átlaggal...
Most komolyan, kiütik alólam a EURHUFTL-t? ?Meddig erősödik ez ... nem merek még hígítani se, úgy erősödik. Még jó hogy ezüst USD-ben van, az nem ennyire siralmas. https://invst.ly/18vab7
hasonló jókat kolléga úr! a kérdés mi lesz ezután, ha mégse megy 10000 alá? pedig már eladtam egy csomó mindent erre a lehetőségre is készülvén, az bizisten hogy az összes még meglévő pénzem belement volna/belemenne Most ki kell fundálni hogy legyen tovább, várni valami lekörre és belevenni, vagy venni mást. jövő héten pmáp kamat is érkezik
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)