Szerda és ma beindulhat a tőzsdei zaj. Az ezüst nagyon alulértékelt lett. Ez a helyzet emlékeztet a tavalyi hasonló időszakra.
DXY kissé gyengült, a forint jelenleg száguld, a magyar infláció elszállt.
.
Ázsia
1:00 Japán gépipari megrendelések - növekedés nem ártana az ipari fémeknek
5:00 Kínai új kölcsönök - érdekes mert minden napra beígérik az adatt de végül elmarad
5:30 Indiai CPI - megkezdődik a fogyasztói inflációs adatok közlése - India nem baj ha emelkedik az infláció bár már így is roskadásig veszik az aranyat, de jó lenne ha már az ezüstöt is vásárolnák
.
Európa
Csendes
.
Amerika.
Nem tudom mi történt, de a héten nem először EU kereskedési időben jönnek az USA események. Tegnap USA zöldben zárt.
7:00 ! USA jelzálog hitelek - a több a rosszabb az aranynak
7:00 OPEC ülés
8:30 USA CPI - a csökkenés támogatja az aranyat, de ez már nem biztos. A világ valamire készül és raktározza az aranyat.
10:00 USA folytatódik Powell kihallgatása
10:30 USA WTI olaj készletek- a kevesebb a több az aranynak
13:00 USA 10 éves kötvény aukció - jó lenne ha besülne! - a nemesfémek nagy ellenfele a kötvény.
.
Ezzel szinte vége is a mai tervezett programnak. Nagyon furcsák az időpontok. Mintha a világ más időben élne.
Tartom a pozíciókat talán elkezdek realizálni, hogy legyen muníció a hó végi magyar éves jelentések megvételére.
TA ma is jó lehet de csak a CPI adat után.
DXY kissé gyengült, a forint jelenleg száguld, a magyar infláció elszállt.
.
Ázsia
1:00 Japán gépipari megrendelések - növekedés nem ártana az ipari fémeknek
5:00 Kínai új kölcsönök - érdekes mert minden napra beígérik az adatt de végül elmarad
5:30 Indiai CPI - megkezdődik a fogyasztói inflációs adatok közlése - India nem baj ha emelkedik az infláció bár már így is roskadásig veszik az aranyat, de jó lenne ha már az ezüstöt is vásárolnák
.
Európa
Csendes
.
Amerika.
Nem tudom mi történt, de a héten nem először EU kereskedési időben jönnek az USA események. Tegnap USA zöldben zárt.
7:00 ! USA jelzálog hitelek - a több a rosszabb az aranynak
7:00 OPEC ülés
8:30 USA CPI - a csökkenés támogatja az aranyat, de ez már nem biztos. A világ valamire készül és raktározza az aranyat.
10:00 USA folytatódik Powell kihallgatása
10:30 USA WTI olaj készletek- a kevesebb a több az aranynak
13:00 USA 10 éves kötvény aukció - jó lenne ha besülne! - a nemesfémek nagy ellenfele a kötvény.
.
Ezzel szinte vége is a mai tervezett programnak. Nagyon furcsák az időpontok. Mintha a világ más időben élne.
Tartom a pozíciókat talán elkezdek realizálni, hogy legyen muníció a hó végi magyar éves jelentések megvételére.
TA ma is jó lehet de csak a CPI adat után.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)