Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
400 alatt én is veszek szerintem. nincs olyan isten, hogy ne menjen vissza min. 415-re. Ha sikerül a ricsi és ezüst projekt a terv szerint, akkor meggondoltabban fogom kivárni a lehetőségeket.
Jöhet,de nem kötelező. Tàmaszon van egyelőre. 400 alatt eurt 10k alatt ricsmondot hajlandó lennék venni:)))))
Törölt felhasználó2025. 02. 07. 18:55
Off: írnám discordba de nincs ott mindenki, meg már nem is nagyon nézzük. Van egy gyors ingatlan biznisz Bp-en, lehet fogni rajta egy szemmel láthatót, akit érdekel Discordon dobjon rám egy üzit vagy 86pakk dzsímél Mindenkinek jó hétvégét!
Ó, a Supra, persze! Akkor vetették velem, amikor a legtöbbet dolgoztam, semmiről nem tudva. Viszont el akartam adni 5 felett, de a CHF megelőzött. Szóval kicsit nekem elég ezekből. ETF-em is van, de kevés, a felszabaduló állampapír helyett szeretnék venni. EUR engem nem nagyon érdekel. Van, így nem kell váltanom, ha drága, csak örülök. Dollárom sem 410-ért van szerencsére. Viszont egy jó váltási lehetőség lehet sokaknak a 400 Ft alá erősödés. Certiben... hát szívás, idegesség, vagy csere. Én nem certiztem vele még soha.
Ez már valami .. De mikor összeállítjuk meghatároz a tőke nagysága, a kockázattűrő képesség, az elérni kívánt hozam x időtávon. Mennyi ideje van az embernek lesn.. Melyik piacot ismeri melyik szegmensben lát potenciált stb .. fizikai arany nem árt még
Bocsi hogy OFF-olok ... de ugye a diverzifikáció ... van USD-s részvényem, EUR-s ETF mert ugye USD-s már nem lehet ... meg HU részvény is, meg persze Abszolút kötvényem is, meg állam kötvény is. És lehet hogy sokkal kisebb az egyenlegem növekedése, de az Beta-m is egész jó. :-) Nem kell a 66%-os esésből 500%-ozni :-)
Igen, ez a "baj" az alapkezelőkkel hogy ők is emberek. És ők pont shortba álltak most a commodities -ben ami nem jött be. Sajnos én is jártam így OTP Supra olajjal ... Az előző kettő Amundis viszont jó mint a stat mutatja, két éve nincs nekem, így benne a rizikó hogyha vissza megyek és hopsz egyből esni fog. :-) Vissza vettem a WIZZ-t ne kérdezzétek miért ... 2,4% lett rajta per nap. De az RSI diagram szerint már nem sok van benne ... https://invst.ly/18u693
Törölt felhasználó2025. 02. 07. 17:50
Azért tetszik .. Nincsenek meg az alapok . Lásd portfólió kialakítás, melynek általában szerves részét képezik az Etf -ék .De máris devizapiac a téma .. Ismétlem: le kell tenni az alapokat, megismerni a piacot amin kereskedünk jelenleg. Majd ha ez már megy - jöhet más is ..- Valiz
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)