JA IGEN! Bocsi srácok szólhattam volna h SAP rakétázni fog mert megint lemaradtam róla as usual... :D Számtalanszor álltam vételen 130 on de felette fordult jelentés előtt meg beszúrt alá ahogy kell... de ugye jelentés előtt nem lottózom .... s a többit már tudjuk az égbe ment és sztem megy is tovább. (Továbbra is engem figyeljetek -igyekszem időben szólni- ha valamit vettem pince, ha elszalasztom Mennyek Országa) :D
Igen az a múlt, és? Volt egy várakozás és volt már eredménye is. Azt mondtad a TA egy éve halott, pedig mindkét példa 1 éven belüli. Meghallgatnám, hogy miként vélekedsz róla mennyire volt pontos, vagy hogyan jött össze, ha nem TA segítségével. De ha te az én érveimet lesöpröd annyival, hogy meg sem nézed a példákat, akkor nincs értelme erről tovább beszélni. Teljesen felesleges lenne egy újabb várakozás alapján akár újabb hónapokig nyitva hagyni ezt a kérdést. Meggyőzni amúgy sem akarok senkit, mindenki azt hisz amit akar. ;)
ha csak 50% akkor az pénzfeldobás. Ha kontra indikátor az is jó mert akkor negatívban kereskeded le. Anno használtam erste hírlevelét kontra indikátornak.
logikusan. Ha 55% lenne a TA találati aránya akkor már full pénzt bele lehetne rakni hiszen biztosan nyernél. Hiszen a fordulókat is jelezné amikor kiszállsz és még durrantanál egy shortot is..az újabb fordulós jelzésnél pedig long..és ez menne az idők végezetéig.
CSG: R.:15.74€ Ha 15,66 € fölött stabilan zár, akkorújabb emelkedő hullám indulhat. Az amerikai terjeszkedéssel kapcsolatos hírek is támogatják a hosszabb távú képet. 😆👍😊
én beszállok a TA tesztbe :) és a példa: ADIDAS szigetforduló, megerősített forgalommal, BUY signal támogatással https://www.tradingview.com/x/4EDBsEIP/ ...kíváncsian várom
Eurós részvények vitasarok