Holnap lehet egy brutális mozgás is VNAban. Vannak rá jelek. Felfelé. Todi látod az opciós piacot? Állítólag kb. 2m darab van 20 as callban. Ha itt sikerülne zárni a piacnak...
DOUGLAS Group adjusts its guidance for the financial year 2025/26. The guidance for the financial year 2025/26 is adjusted as follows:
Consolidated net sales growth: 0 – 1% (corresponds to EUR 4.58 – 4.63 billion, previously: at the lower end of the guidance range EUR 4.65 – 4.80 billion).
Adjusted EBITDA margin: around 15.0% (previously: around 16.0%).
Net leverage ratio: 3.0x – 3.5x (previously: at the upper end of the guidance range of 2.5x – 3.0x).
Novo, Race. Ezek közül a Novot játszottam, de most nincs , de 20 hetes es az 50 hetest érdemes figyelni. Honaposon van egy enyhe buy jel. Naposon is. Mindenhol az van, hogy mint a cukrot úgy veszik, csak nyomott az árazása , illetve jön a copy mindenhol. Nehéz belelatni.Lesz jele, ha elinduk. Ha a negyedeves gyerta feher, akkor szerintem érdemes venni.
Hát akkor te komoly pakkal rendelkezel. Én is nagyobbat szeretnék, de ha látom, hogy fordul csak akkor. Lesznek rá jelek. Legszebb lenne, ha ez a hét szptas. Akkor el tudom képzelni, hogy elmegy a 24 és resig is talán. Meglatjuk. Az biztos, hogy nagyon lent akarja valaki tartani. A kis befektetok között nem túl sexi a papír. Nincs is nekik sok.
Sziasztok Srácok! Igaz a topic már szinte csak Vonovia 😊, de ettől függetlenül jelezni szeretném, hogy áprilisban megjelent a Xtrackers Electrification Technologies & Smart Grid UCITS ETF (WIRE) ETF(ISIN: IE000O7Q2E56) és júniusban a VanEck Electrification and Power Infrastructure UCITS ETF (ISIN: IE000YYVSM16). Mai napon kértem az Erstét, hogy vegye fel mindkettő ETF-et. Pár perce meg is kaptam az e-mailt, melyben foglaltak szerint holnaptól elérhetőek. Én azt gondolom, hogy mindkettő aktuális "téma" és ha valaki (mint én) nem akar annyi egyedi részvényt, nézze meg és tegye meg tétjeit, ha jónak látja. 😊
Sziasztok! Gondolkodom VW-en. Megint itt van dupla aljon es ma van az utcso nap osztalekra. Kerdes mi lenne a jo strategia. Behuzni az 5, x Eur osztit vagy inkabb holnap szelvenyvagas utan venni.
Eurós részvények vitasarok