Ha a Vezetőséget tényleg érdekli a részvény ára, akkor megnyomják az értékesítést. Szerintem is könnyű a könyv feletti értéken eladni. Augusztus elején kiderül.
Bár usa de itt az Adobe is: egymás után 14 negyedéves jelentésben übereli az elvárásokat de ütik lefelé P/E 8-nál tart és az elemzők viszik ke a célárát.
Amit németeknél érdemes figyelembe venni: Jelenleg az AfD a legnépszerűbb párt. Ha ők kerülnek hatalomra akkor lehet, hogy a fegyverkezés "leáll" mert ők úgy viszonyulnak az oroszokhoz ahogy Orbán. AI: A német Alternatíva Németországért (AfD) párt erősen szimpatizál Oroszországgal, politikáját markáns oroszbarátság jellemzi, emiatt a politikai ellenfelek gyakran Vlagyimir Putyin „meghosszabbított karjaként” hivatkoznak rájuk. [1]Főbb politikai álláspontok és intézkedések
Szia! Rövid távon esés, akár 30 százalékot is, majd, miután Európa fegyverkezik, üres raktárakat tölt fel, -a brutál megrendelés állomány okán- közép, hosszú távon, 1500-1900 meglesz egy éven belül.
pandorárol is beszéltünk pár hete 570 környékén,hogy ha azon átmegy van benne tér felfele,megindult visszatesztelt ma meg 644 is volt. még jó,hogy vacilláltam,hogy a novo-t ideiglenesen lecserélem,nem tettem az meg épp,hogy csak stagnált.
persze pénteken ahogy írtam. későn vettem korán adtam,szokásos:) de nem Goldsteintől akartad kérdezni,ő írta,hogy 49 fölött van eladáson. igaz én is oda vártam.
Rheinmetall:Én hosszú távú befektető lettem, mivel szinte a teljes mennyiséget 1.750 feletti árfolyamon vettem. Én valszeg azt kell válasszam, hogy ülök benne, amíg legalábbis nulla közeli veszteségig fel nem megy. Csak attól félek, ez akár éveket vehet igénybe. Az orosz-ukrán háború hatásának talán kisebbnek kellene lennie, mint a német fegyverkezés hatásának. Ha a Merz-kormány tényleg komolyan beleáll abba, hogy rendszeresen nagy tételben vesz cuccokat, akkor a legnagyobb nyertese a Rheinmetall kellene legyen. Ez adja a reménységemet, bár én a német kormányban nem igazán bízom.
Gemini szerint a kisáruszállítók az MB-nél maradtak és a Daimler Truckhoz ezek tartoznak: Mercedes-Benz Trucks (pl. Actros, Arocs, Atego), Setra, Fuso, Freightliner, Western Star, Thomas Built Buses.
És van aki így számol: “A vitában gyakran elfelejtik, hogy az eladósodottsági mutató önmagában nagyon keveset mond a kockázati profilról; a kérdés az is, hogy a tőke mely eszközökben van lekötve. Nemrég kiszámoltam a Vonovia jelenlegi négyzetméterenkénti vállalati értékét. 1750 euróra jutottam. Ezt aztán összehasonlítottam az Immoscout24-gyel: „2026 második negyedévében a társasházi lakások átlagos négyzetméterára Németországban 2712 euró lesz.” Ez az 1000 eurós különbség (és az a benyomás, hogy Trump hamarosan leállítja Iránt a félidős választások miatt) arra késztetett tegnap, hogy vegyek.”
Eurós részvények vitasarok