Úgy már túl átlátszó lenne. :) Önmagában nincs értelme, de van piacbefolyásoló hatása és nem is inkább a számok, hanem a változtatás a lényeges. Persze az lenne az igazi, ha az elemző mellétenné, hogy a saját portfóliójában milyen arányban tartja az adott részvényt, mert ha valaki 1 év alatt 3-szoros árat vár, akkor arra csak áldozna legalább némi aprót, nem?
Babáim nekem most vannak (Bár korhűbb azt mopndani: Crush -ok... olyan munkahelyem van ahol nagyon sok van) :D
Na de jó hogy emlékszik még valaki azokra a kisautókra! :))) Ó Természtesen köszönöm minden jóindulatot jókívánságot! :))) (Most épp tényleg a színváltás környékén táncol a Ferrari (a porfoliómban) ha up akkor zöld... 400 Eur felett meg ZŐD! Ott már nagyon fogom szeretni ezt a színt... :D ) Amúgy öljetek meg nekem nincs Vonoviám.... Ooopsies (Hoppábefogomapofámpirulósemoji)
Hú, arra még én is emlékszem és szerettem, bár nekem inkább babáim voltak. 😄 Ha nem haragszol meg érte én inkább zöld Ferrarit kívánok neked. Szerintem gyorsan megbarátkoznál azzal a színnel és örömödet lelnéd benne. 😁A piros szín amúgy is már uncsi, legyen zöld, de lehet zőőőd is😄
A Színváltós Ferrari! :D Emlékeztek a Matchbox ok után x évvel kijöttek ilyen színváltós kisautók Hot Wheels (márka)néven. Meleg vízbe tettük, onnan is kivettük s váltogatta a színét hideg-meleg vízben. Na ma ismét piros lett a Ferrarim s máris konfortosabban érzem magam ...Na csaktényleg ez az igazi Ferrari szín!! :D :D :D (Hát ki látott már zöld Ferrarit? ...hát ez a szín komolyan ba..ta a szemem)! :D
"A heti preliminary-nak nem volt éppen kedvező fogadtatása és abban nagyjából minden benne van, ami a márciusi jelentésben lesz várható." Pontosítanék, a 2026-os outlook nem volt benne és annak lehet jelentősebb hatása, úgyhogy 03.18 mégis fontos lesz, de addig is sok idő van még.
:D :D :D Deee rendkívül bosszant h a Ferrari ZŐD lett..s nem piros! :D Ám ha Dip Kolléga intelme (jobb wáll)? beigazolódik lesz az még piros újra! (Félkomlyra véve a szót most épp a senki földjére emelkedett , ahol el nem adnék s nem is bővítenék... itt sok időt nem kéne eltölteni (álmodik a nyomor(om) :D ..tovább fel oszt maradjon ződ a FERRARI :D vagy újabb dead cat után még mélyebbre akár jóval 270 alá, akkor oké funda olvasás de ha jó ítélem meg és érdemes bővítés) Van itt jó színváltós Ferrari kérem :D
Eurós részvények vitasarok