Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Seri péntek, 16:53
Előzmény: #11397  einstein
Einstein!
Hogy érted a "de nem ma fogják a leszorító fölé tépni, az is biztos" mondatot? 
Azt fejezted ki ezzel, hogy időbe telik, míg a jelentés előtti árfolyamot ismét eléri?
buythedip péntek, 13:10
Előzmény: #11438  buythedip
Aki a silver további esésében hisz, mint én, az mindenképp vegye.
buythedip péntek, 12:25
Pandora A/S
Megsértette a lélektani 500DK-t, ami nekem fontos (sokan tehették ide a stoplosst), a heti gyertya fordulósnak tűnik és van benne forgalom is, akár itt is vehető szerintem.
simonzoli13 péntek, 12:17
Előzmény: #11436  lukskypoker
A SAP -ra vagy az adidas -ra gondolsz?
lukskypoker
lukskypoker péntek, 11:33
Előzmény: #11431  Zoltanovitsch
Jövő hónaptól srv porszívó indul.
Amennyiben hétvégén nem indítja el Trump Irán ellen a háborút, akkor 180-185 pikk-pakk.
Abból telik egy szuszpenzolra! :)
buythedip péntek, 09:08
Szerda: OMV
Csütörtök: X-Fab
Lassan jönnek a jelentések
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 08:53
Előzmény: #11433  thinkpositive
:D:D:D 
Abszolút jogos a párhuzam!!! :D 
thinkpositive
thinkpositive péntek, 08:32
Előzmény: #11431  Zoltanovitsch
Jobban megnézve nem is kicsit hasonlít. Ennek biztos van valami pszichológiai háttere. Lehet valamiféle különös vonzódás a lekonyuló dolgok iránt... :D (bocs)
https://invst.ly/1f27v9
buythedip péntek, 08:31
Előzmény: #11425  einstein
Én nem is tudtam hogy jelenteni fog, átsiklottam felette.
Elég jó a jelentés!
Egymilliárd euros SRV mellett kár új mélypontokat várni.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch csütörtök, 22:43
Előzmény: #11427  thinkpositive
SAP keccs 166 nál (Fun fact azt írja a káendhá értékpapper h 165 ön teljesült.. najjóóóólesz így is... egy csecsemőnek minden vi... tőzsdei esemény új élmény) :D
Szoktatok teniszezni? 
Van az a teniszlabdagépágyú ami vagy 600 labdát kúr ki percenként az ellenfélre a túloldalon (rám) akinek az a feladata hogy elkapja az összes labdát.... mind elvétem majd az 587. laszti telibebax.a a zacsit..fájdalomtól összegörny...majd a kedves szurkolóim a nézőtéren (akik csakis a rokonaim lehetnek ..hogy ilyen "holnap észreveszem a labdát" reflexű élőlénynek szurkolnak) felordítnak:  ELKAPTAD ZOLIIIII! GECIJÓÓVAAAAGY! Fádalomtól takony nyál egyben se látás se hallás...csak fátyolosan látom gurulni azt az 1 labdát.... 
Hát nálysz keccs :D:D Most majd pisloghatok mi legyen ezzel a kis SAP labdával.... szóval figyelek Rátok és köszönöm Thinkpoz és Dip Kollégák! :)))
Ja és nem ittam semmit! :D Egyszerűbben is leírhattam volna: Véletlen volt... :D :D :D 
5000 csütörtök, 22:31
Előzmény: #11425  einstein
Van belőle.
Nem is értettem miért esett be, illetve minősítették le, amikor megmondták, hogy jók az eredmények.
simonzoli13 csütörtök, 22:20
A marketschiner 151,5-et mutat! Hurrá!!!!
thinkpositive
thinkpositive csütörtök, 22:17
Előzmény: #11412  Seri
Régebben is volt, de az utóbbi 1-2 héten már napi szintű. Nagyon zavaró, investingen szétcseszi az auto scale-t. Idővel eltűnik, de bizonyos timeframe-eken hosszabb ideig is megmarad.
Lehet, egyszer be kellene állni vételre oda, hátha. :D
thinkpositive
thinkpositive csütörtök, 22:10
Előzmény: #11401  Zoltanovitsch
Nice catch. ;)
Ha vennem kellett volna én is 165-175 közé álltam volna valahová. De én 160 alatt nem sokkal stoppolnám is. Havi gyertya még akkor sem lesz túl szép, ha holnap korrigál egy rendeset. A chart kicsit emlékeztet egy másik részvényedre, az is gyorsan megy. :) Esés egyébként hasonló, mint Zeiss-ben, letapadt az aljára, óráson jól látni. Vigyázz vele.
Fundát nem néztem továbbra sem.
einstein csütörtök, 22:09
Előzmény: #11423  simonzoli13
Havi gyertya 200as mozgóról pattanik holnap, álmoskönyvek szerint jó ómen, már ha pattanik :) de ilyen hírre és a valószínűleg enyhülő szentimentre szerintem fog.
Ilyen szemmel nézve akár fordulhat is az eső trendje. Ha fordul, van benne potenciál rendesen.
(ismét csak poziból beszélek)
einstein csütörtök, 22:03
Előzmény: #11423  simonzoli13
Adidas: jelenleg +4,5% de bármi lehet ismerve a piaci rángásokat
  részvényei jelentős lendületet kaptak a mai (2026. január 29.) piaczárás utáni kereskedésben, miután a vállalat várakozásokat meghaladó előzetes pénzügyi eredményeket közölt és nagyszabású részvényvisszavásárlást jelentett be. Az emelkedés mögött álló főbb hírek:
  • 1 milliárd eurós részvényvisszavásárlás: Az Adidas igazgatósága jóváhagyta, hogy 2026 februárjától kezdődően akár 1 milliárd euró értékben vásároljanak vissza saját részvényeket, amit később be is vonnak.
  • Erős profitnövekedés: A negyedik negyedéves előzetes üzemi eredmény (operating profit) 164 millió euró lett, ami csaknem háromszorosa az előző év azonos időszakának (57 millió euró), és jelentősen felülmúlta az elemzői várakozásokat.
  • Rekordbevétel: A 2025-ös teljes éves árbevétel rekordot döntött, elérve a 24,8 milliárd eurót, ami devizasemleges alapon 13%-os növekedést jelent.
  • Javuló árrés: A bruttó árrés egy százalékponttal, 50,8%-ra javult a negyedik negyedévben, ami a márka erősödő momentumát és a sikeres teljes árú értékesítéseket tükrözi. 
  • A hivatalos, részletes éves jelentést és a 2026-os pénzügyi iránymutatást az Adidas a tervek szerint 2026. március 4-én teszi közzé.
thinkpositive
thinkpositive csütörtök, 21:53
Előzmény: #11345  thinkpositive
Steico
Nem jött a hét elején a további emelkedés, 23-nál mintha falba ütközött volna. Az elmúlt napokban folyamatosan táncolt az idegeimen, kicsit fel kicsit le. Ma végül 22,9-en plusz nullában elment, így holnap már nyugodtan emelkedhet tovább. :) Ráadásul 1 db-ot különállóan vettek meg tőlem, amiért az Erste ugyanúgy levonta a 7 eurós minimum tranzakciós díjat. Ez ellen nem tud valaki valamilyen trükköt? Ha egy 7 eurós papírt darabonként tudok csak eladni, akkor 100% árfolyamemelkedés kell csak ahhoz, hogy nullában legyek. Tudom gyakorlatilag lehetetlen, de ez akkor is abszurd.
simonzoli13 csütörtök, 20:42
Előzmény: #11421  buythedip
Szia! Esetleg Adidas!? Köszi. Jó pihenést!
buythedip csütörtök, 20:32
Törölt hozzászólás
buythedip csütörtök, 20:32
Holnap elkészülnek a heti és havi gyertyák.
Feladatok:
Carl Zeiss: a heti gyertya fordulós, 28.36 felett kellene zárni, de 29.8 felett lenne az igazi. 28. 36 alatti zárás az rossz előjel.
Hellofresh: konszolidálódik, 3 hónapig nem tudta letörni az 5.2-őt, lehet hogy már most nem fogja. De 6.252 fölé se fog menni, vagyis marad a sávban gondolom.
Dermapharm: megy vissza 31.7-re (ott vehető) ha holnap nem tud zárni 35.31 felett.
Renault: benne tud-e maradni a csatornában, ami emelkedik? 32.32 de még inkább 33.76 feletti zárás kellene holnap, akkor ez is vehető. Ha nem, akkor megnézhetjük a 19-21 szinteket.
Zumtobel: 3.69 felett kellene zárnia, erre egy nap van, hát nem tudom.
Douglas: nem néz ki jól
Polytec: 50 havi mozgónál van, aki egy éve vette 2.0ért az most eladhatja 100% pluszban
UBM Development, Porsche - ezeket elverték januárban
Puma: 24.91 feletti zárás kellene, ami egy laza 20%-os rali lenne egy nap alatt
7C Solarparken: 1.72 feletti zárás kellene neki és nem mehet 1.582 alá
Vonovia erős támaszon ül, holnap át kell vinnie az 50MA-t, 24.93 feletti zárásban vehető

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek