Abban egyetértek, hogy lehetne rosszabb is, de már eddig is nyomott áron volt. A túladott állapotot valamennyire visszakorrigálta RSI-ben, de árfolyamban ez alig látszik, csak 3-4%-ra van a legaljától. Most pedig kritikus szinten vagyunk. DAX elérte a csatorna alját és USA sem zöldült ki ma sem. Ha innen megindul, akkor borul minden.
Puma: a november 7-ig mélyponton van, ami biztos megtartja, kérdés, hogy meddig. Lehet egy dupla alj itt, mint tavaly ősszel, amikor 38% rali volt (ez most 22-re mutatna), de lehet olyan konszolidáció, mint idén februárban, ami után lefelé ment ugyanennyit (-40%, ez most €10-11 közé mutat). Lenzing: Mínuszban vagyok vele, de múlt héten kalapácsot formált nagy forgalommal, jó beszálló szerintem. P911: 50 heti mozgóátlaggal harcol. Olyan rossz a piaci +autóipari hangulat, hogy már le kellett volna zuhannia róla, mint 2024 áprilisban, de rá van tapadva, szerintem átviszi. Bayer: szokásos módon visszaadja az earnings pop-ot, -9% 3 nap alatt. A jelentés meg se történt (lassan). Delivery Hero: ma ő a legérdekesebb. Pénteket megvárnám vele.
https://invst.ly/1ddlei Lehet egyedül vagyok itt Ferrari részvényesként és csak magamnak rajzolgatok? :D Épp ma tesztei ezt a támaszt -ha jól tettem alá :D Ha ma töri akkor gondolom reccs! A hangulat nem támogató. Jóval mélyebben venni fogom! :D Még nem tudom hol! Ha Nagymedve jön akkor gondolom még később még mélyebben. :)
Eurós részvények vitasarok