Napon belüli kereskedők, algok értelmezik a nap hírét, és nyomják a gombot. A csúcsokon meg túlértékeltség van. Én még mindig nem vettem Vonoviát. Általános risk-off nap van, meg kell nézni, mit vettek meg: Diageo, Hugo Boss, OMV, Hellofresh is jól bírta.
Én most vettem 200db ot. Van egy feher negyedéves gyertya azért. Van egy hívogató messzi hetes/hónapos res. Napia chart felejtos, de az RSI 30 alatt. 27,5 napos rés.
Holland nyugdij alapok elkezdik leepiteni a hosszú kötvény kitettseguket. Ez nem fog jot tenni az osztalekra vasarolt reszvenyeknek. Ugyanakkor szerintem is alulertekelt balamennyire a VNA illetve a hetes rés hivogat.
Van benne ráció. Eurozóna inflációs adat kicsit magasabb lett a vártnál, nem a további kamatcsökkentés felé mutat. Tavasszal Vonovia majdnem 24-ig lement, ott viszont nagyon alányúltak és 3x is 30 fölé ment. Ha tényleg eléri a 26-ot akkor én is elgondolkoznék rajta!
A hosszú kötvény hozamok emelkedése miatt esik Vonovia szerintem. 26 körül érdekes. Az 1,4 körüli tervezett osztalékot számolva 5% feletti netto hozam Euróban. Ez még szerintem kicsit light. Meglatjuk. Szerintem itt lassan érdemes gondolkozni rajta. Ha nagyobb visszahuzas jön, akkor persze ez sem menekülhet.
Vettem 26.70-en egy adag Vonovia-t néhány százalékos 1-2 napon belüli korrekcióra számítva. Tegnap már kísértettem a szerencsémet. 27.40-es vételi ajánlatom a 27.41-es alj miatt nem teljesült. :) Utólag persze kevésbé bánom, mert egy 27.80-28.00-s visszapattanást vizionáltam, amiből végül csak 27.65 lett.
Eurós részvények vitasarok