Az inverz fej-vállból nem tört ki. Szóval nem. Rések is vannak lent, volume gap-ek is. Nem tudom igazából, mit csinál, mozgóátlagok tartják, de fel se megy.
Én marketbít-et IS használok ezekre: sort állomány, bennfentes vételek, elemzői célárak tételesen: mikor KI!!! miről mira változtatott. (Nagy reccs után mindig ránézek )! :) . . . https://www.marketbeat.com/stocks/NYSE/NKE/short-interest/
köszönöm, ahogy nézem most is a hugo vezet, 2. hellofresh. de ez elég naprakésznek tűnik, itt látszik is hogy a Blackrock kb felezte a short poziját (hellofreshben) a napokban.
DÁsz iszt nincsen okos telefonom (Tehát nincsen!! :D ), csak asztali PC-m azon meg K&H Értékpapper jól fut...s az árazásuk is kellemes (Ahogy végigjártam a piacot) Szal nincs lightyearom sem... (Halál ősember vagyok) XD Megkeresem majd.. HA nincs az kellemetlen picit ..ehh kicsit nehézkes előbb le kell váltani a valutát (Csak munkaidőben váltanak online is limitárral, V felhívom telón a bankárt szintén munkaidőben óccóbban váltanak nagyobb szénakazlat :D) utána mehet a tréd. :) ÁM: Ha USA ban veszem dollárért az USA piacon? V Investing Frankfurtin mutatja Eur ban. Előnyök hátrányok Hol vegyem (a bármit is)? :)
Én a shortshell.nl-t nézegettem, az áprilisi pánikban a német piacon a Hugo Bosst mutatta a legnagyobb interesttel. Aztán jött a squeeze, és nem ment jobban a Hugo mint a többi, sőt. Azóta nem nézem.
Hasonló megfontolásból vettem Redcare (shop apotheke) részvényt is. Az is szét van shortolva, annak ellenére hogy az eredménye nem volt olyan rossz, sőt sokkal jobb a versenytás Doc Morrisénál. https://shorteurope.com/details_company.php?company=HelloFresh%20SE&land=germany a fenti oldal elég jól mutat shortolt részvényeket. ha tudtok jobban örömmel veszem :)
Én azt a DSR vásárlást nem találom igazi belevételnek. ha jól értelmezem az valami hitelügylethez kapcsolt csereügylet. Persze örülök, hogy megy 7en bevásároltam én is. Nagyon magas a short állomány és alacsony a közkézhányad szerintem azért mozog ilyen eszementen.
Jaaaj bocsánat Dip Kolléga!!! :))) Úgy emlékszem 1 v 5 percesen néztem épp akkor mikor "kilőtt" ott meg ugye azonnal únnézki mintha fellőtték volna az ürbe..és elfeledtem odaírni h 2-2,5 % os növi ről van szó, csak épp hirtelensége miatt egyértelmű volt h valami hír... szóval bocsi a félrevezetésért! :D :)
DSR Ventures GmbH belevett 4.7M €ért. Persze lehet, hogy ők se tudják mi az, csak fordítóval nézegetik a mi fóumunkat :) Zoltanovits, jó hogy nem napra pontosan 4 éve vettél Hellofresht, akkor megvolt a market cap (18+B €), de én úgy látom most is, hogy 1 felett van.
Ma reggel a divatruci luxi cipellők ékszerek nagyon mennek. Hugo Adidas Puma Kering LVMH Hermes Pandora Burberry tudomisén még mi (gyógyszeresek nem)! Diageo? :)
Eurós részvények vitasarok