Vonoviát vetttél? Meglepő, hiszen Neked is, ahogy Nekem is furcsa papír volt! Eladtam, majd visszavettem, tartom, az osztalékot na itt, miután nem adózik, felveszem.
Kurva jó lenne a 58 euró, de sok ideje már nincs, hiszen május második hetében levágják az osztalékot! Lehet, hogy megtartom, s felveszem az osztalékot, 50 alá érzésem szerint nem várom az osztalék nélküli sem! Tény, hogy brutálisan felülreprezentált a portfóliómban az autós papírok aránya! Ezért néztem utána és a közeljövőben pontosítom a német adóhivatal megkeresésének pontos menetét! Sok nyerőt S bátorságot mindannyiunknak!! Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!
Igen, valós, továbbá a fél év is, de a kb. 27 százalék osztalékadót(ha jól tudom) vissza kívánom húzni, erős igazságérzettel, ha márTBSZ-en van minden eurós befektetésem!
Aki racionálisan gondolkodik az nem vesz most részvényt. Én is úgy gondolkodom, ahogyan Te. Valamennyit visszapattan és eladom. Ez most bárminél megtörténhet. Ha van pénzem miért szomorkodjon a számlán? Azért van, hogy fialjon!
Szia! Az brutál sokat esett, nagyságrendűleg többet mint a meri meg a többi német, így a visszapattanás is nagyobb lehet! Persze , racionális érveim nincsenek..
Szia! Úgy érzem, hogy a vámhalasztást ki kellett használni! Továbbá komoly osztit fizet, (4.3 Euró) így május első hétvéig biztosan tartanám, de lehet, hogy az osztit is felveszem! Az osztalékadót is igyekszem majd visszakérni, hosszadalmas, de nem lehetetlen ! Kb. fél év a német adóhivatal megkeresését követően van eredmény, továbbá 100 Eurós formanyomtatványt kell beadni hozzá, ennek már utána néztem!
Hamarosan jelent (mint kb. minden). Engem az érdekel (de nem csak a Te mostani vételednél), hogy miért? 58 alatt kicsivel rés van, szerintem az is lehetséges.
Eurós részvények vitasarok