Meg nem jo a chartja. Én szóltam. Nincs hosszútávú vételi jel rajta. Vissza fog jönni. Lehet, hogy elmegy az 50 naposig is, de még az is kevés. Simán benne van a 24 alatt kicsivel. Szerintem érdemes tradelni.
Nyílt titok mivel írtam már, hogy a beker áram 29,3€ így egyértelműen csökkent. Viszont a vásárlással nem ez volt a célom. Felszabadult máshol pénzem és itt fektettem be. Nálam ez befektetés: osztalék, mögöttes értéknövekedés.
Sportruházat: Adidas, Nike, Puma mind 10% feletti minusz. Herzogenaurachban sem ma lesz a karnevál. Amit viszont nem értek: Stellantist jobban érintik a vámok mint pl a német autósokat?
oldrider 2025. 03. 26. 12:45Előzmény: #5923 todiÉn hozzá nem értőként objektív leszek! Ha Te azt írod le itt naponta többször, hogy a Vonovia le fog menni 22,4-re, akkor eddig senki nem vett volna. Te eddig naponta többször a 30-40 eurós árazásról írtál! Természetesen mindenki aki vett, saját maga döntött, saját felelősségére! De nem tartom etikusnak, hogy most elkezdesz itt - pont Te - a 22,4 eurós ár természetességéről irkálni! Technika ide vagy oda!
Nem. Higítani a traderek szoktak. Én beutaltam még pénzt csak sajnos tegnap még nem írták jóvá csak ma. Én sokakkal ellentétben legalább 2-3 évre tervezek benne. A mai emelkedés lehet egy hirtelen túltolás is technikailag, engem a negyedéves jelentések jobban érdekelnek. Ha meg lent marad addig az árfolyam akkor részvényekben fogom kérni az osztalékomat.
Akkor nem ezt a topikot ovsahattad! Nem Todit ekéztük, hanem a Vonoviát! Minket - Vonovia tulajokat - ekéztetek ti, azért, mert nem tetszett nektek, hogy a Vonoviáról sok szó esett akkoriban a topikban. Persze írhattatok volna nyugodtan másról, de nem tettétek. Akinek pedig volt Vonoviája, az nyilván arról kommentelt! Kérem, idézd - írd be - azt a bejegyzésem, amiben én Todit ekéztem! Ha pedig nem tudod, akkor ne írjál be valótlanságot, mert az senki javát nem szolgálja!
Eurós részvények vitasarok