Én 2700 fölött dobtam, zsebre raktam a nyerőt. Néha a kevesebb több. GO PRO-ban segítenél azt póbálom megérteni, hogy a 3 dolcsi hogyan jöhet össze. Légyszíves.
Záró után jövök egy logikai levezetéssel srv tekintetében OTP vs 4IG, elég meghökkentő következtetésre jutottam, dödöllén kívűl, ezt lehet nem fogja érteni más sem.
Tegnap kivárva a csúcsot záró környékén csak ránéztem már a 4IG-re, írtam is, de visszatöröltem, na akkor 2. nekifutás. Növekvő forgalommal begyorsuló emelkedés, ilyenkor nehéz okosnak lenni. Volt ott egy Hanging Man gyertya, arra én biztosan adom és túl korán. Amire figyelni kell az ilyen esetekben a réssel nyitás, ez elsőre nem jött be hétfőn, 2.ra tegnap igen, ott is a 3. réses a For Gap alakzatra kellett volna adni, ma. Tőzsdepsycho magyarázat, a nap későbbi szakaszában adó betesz indiben vételre akkora darabszámot, amiből az algoritmus réses nyitást számol, szándék ellentétes, ez altatja a figyelmet, sőt még kapzsi balekokat vonz, én is megszívtam 1x ezt az FHB-ban, így megtanultam egy életre. Gyertyakombinációt nevezhetjük kúlcsforduló, vagy Engulfing Patternak is. Hetesen kint a BB szalagokból, visszatér közéjük, ha nagy átlagot nézek, meg a bolondok rallyját megelőzően is volt, alsó-fölső beszűkűlés nélkül nincs következő emelkedő hullám, de mi lenne az a funda, ami ezt alátámasztja? Emlékeim szerint volt itt tulajdonszerzés egy izraeli műholdas cégben, az kuka? Mert síri csend róla, józan észnek ellent mond, hogy most az amerikai gyöngyszemben szerzésre nem esés, hanem emelkedés jött. De többi vétel is olyan, hogy nem lehet feltételezni áron alult, hitelből, itt szembe kell állítani az évi törlesztőt a nettóprofitsorral, ez siralmas képet mutathat, ezen a hátszél sem sokat segíthet, sőt jövő április után lehet inkább szembefúj majd. Az Mtel rallyban azért az a inflációvető díjszámítás, amivel megtámogatták a 4IG-t is benne volt. Kijózanodásra számítok közép távon, csúcs itt már alacsonyabban lehet, én kiszállóra használnám.
ha ilyen sokat írsz rólam, a végén még híres leszek :-) írtam utána, hogy a lefordulási ár előrejelzése sikerült szuperül - aztán hogy nem lett belőle igazi lefelé korrekció, mert megvették, az már egy másik dolog
Vettem ma is OTP-t. OTP, Akko, Vertikal, BET között morfondíroztam. Vertikálba látom a csésze fülét továbbra is, az esni fog szerintem. Akko-nál a legvalószínűbb az oldalazó enyhén csökkenő mozgás. Az OTP-nél emelkedő háromszög van, kitörés valószínűségével. BET-nél is gyengülő oldalazás.
OTP Szakmai topic