Csak arra leszek kivi, hogy kinek fogják eladni a horror drága ingatlanokat...De azért építik a 100-120 millás lakásokat aztán nézheted az erdőt 20 méterre....
"Csuklottam"! Valóban eladtuk a házunkat, pénz MÁP-ban és jelenleg albérletben várjuk a fejleményeket. Kiegészítve, nem csak matekos döntés volt, hanem részben kényszer/praktikum. Nagy felújítás várt volna ránk, ezt megspóroltuk, idegrendszernek nem való az. A nagy lányom már félig kirepült, meg egyébként is a hátunk közepére se kívánjuk már a kertészkedést. Most az eladási ár 70%-ából kijön a bérlés, a maradék növeli a tőkét. Terv szerint a jelenlegi bérelt lakáshoz hasonlót fogunk venni kb 2-3 év múlva. Addigra a család minden tagjának letisztázódik az élethelyzete(továbbtanulás, munkahely váltás, FIRE...). 5 évig ketyeg 6,5%-on a ház ára, nem kell kapkodni.
Raiffeisennél is nézelődőm de lehet nyitok még a K&H-nál is számlát...Mindig lesz akinek nem kell.. Most nézem, jött egy N2029/M1 eladó, ez 6,75%-ot ad, éves kiszállásnál lehet régieket venni...
Láttam kiszáradt a Keszthelyi part, lesz menekülés balcsiról is, deli parton meg nem lehet kimozdulni az árvaszúnyogoktól. Közben mindenki kitömte magát jó kis balatoni ingatlanokkal, persze hitelre. Erdekes dolgok lesznek otthon. Gatyát felkötni
Ugyanez KHnál nálam is. Lesz meg itt megszorult eladói tömeg, aki nem vár 5évet.. Alkamazkodunk a piachoz. Innan transzfer vissza kincstárhoz ha hosszu a lejarat, állomanyi dijat nem növeljük
megyeszékhely panel lakás, 30-40 mika? Mire? Azé megnézem a fiatal pályakezdőt, aki 300-400e ft-ot kap, miből fizeti majd ki. Hát ezt apuci most nem veszi meg farzsebből mindenkinek.
Ilyenkor mindig eszembejut Stayerke-Alias Kata story-ja. Hogy ha már eladta a sajátját, mert eladta, ha jól tudom, akkor ....ha bezuhannak a lakásárak, mekkorát is zsákol ezzel :D Majd visszaveszi 10-15-20%-al olcsóbban? Tapsolnék. Hogy le lett hurrogva emiatt.
Magyar Állampapír tulajok