Igen, állományi díj volt sajnos, de az extra kamat miatt megérte. 9%on vettem PMAPokat amiket elkisertem 18-19% kifizetesig, és ehhez volt 5-6hómap kb. Mások akkor 7.9%körüli évest tudtak venni kincstárnál, nekem fél év. Hozott 9-10%ot. Állományi 0.035% azt hiszem/ev
Kérdés. Ha Transzfer K&H > MÁK 800ft. Pénz vissza K&H 0 Ft. MÁP+-ot megveszed a K&H-nál Újabb transzferrel át tudod vinni a K&H-tól ismét a MÁK-hoz? Nem fog rinyálni, hogy 50M állomány helyett a kincstárnál 57 M lesz?
800HUF volt/PMAP a transzfer az 7millánal semmi. 7milla 1%a viszont valami :) A többi ide oda rakosgatas kh és kincstár között ingyenes. T+2napot mondtak, hétvégi kamat miatt úgy is megvárom a hétfőt, mert vetel is T+1
Szép logika. Transzfer díj miatt nem variálnék. MÁP+ / FIXMÁP teljesen mindegy. Mert ha újra visszateszed a számlára, ha újra át kell transzferálni a MÁK-hoz.... Én, ha kimerítettem volna a MÁP+ keretemet, ha ezt a logikát követtem volna, tolnám az egészet FIXMÁPba, az se rossz. Majd eldöntöd persze.
Na, hogy legyen vmi más is Állampapír témában. Tegnap voltam K&H banknál. Ott van 10milla vegyes papírom, azt nem szoktam bolygatni, mert bankban 2% a vételi jutalék. Sok pmapot vettem másodpiacon ott amikor 9%ért megkaptam 18-19%ost. Azokkal eddig nem foglalkoztam, mert szinte alig voltam itthon, folyton utazok, már ma is úton vagyok külföldre. Szóval voltak PMAPok ott, és mivel 2%ot vonna le bank a feltörésért. Így inkább kitranszferáltam Kincstarhoz, és ott töröm fel, mert ott csak 1% lesz a feltörés. Voltak 2026 I/Jk, 2027I/Jk kisebb összegek, azt már hagyom. 2031, 2030as kitoltam, azt kincstárba töröm fel +1% miatt. És abból is veszek 7%os Fixet ott a kimeritett MAP+keret miatt. Vagy kincstari pénzszámlaról visszautalom K&Hba, onnan az értekpapír számlára, és ott veszek MAP+t, ott mindegy a 2% díj, mert éves fordulóknál felvehetem, tehat 98%os névérték 100%ra ugrik
Nekem mindegyik bankkártyás fizetésem, utalásom azonnal teljesült januárban is. December 30-án is volt kettő (egy Államkincstár, egy One), azok is gond nélkül sikerültek. Igaz, ez Ishart nem fogja kisegíteni.
Ilyen éjszakai, nem teljes körű, pár órás leállások szoktak lenni. Néha előfordul rendszerhiba, de azt is gyorsan (persze ki mennyire türelmes :)) meg szokták oldani.
Fejlesztési okokból 2026. január 18-án 0 órától hajnali 2:10-ig az internetbank, a mobilbank, a SingleMarket, illetve az online termékigénylési funkciók (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla) nem lesznek elérhetőek.
Lehet néha pont a MÁK ignore-ál, és nem is a bank. A kettő közötti kapcsolat szakad meg. A lényeg, én is jártam már így, de nem sokszor. Próbáld naponta 5x, ha 1x sem jó, akkor az tényleg érdekes.
Köszönöm a tippeket! Több gépről is próbáltam már több böngészővel. Majd még próbálkozom. Elvileg néhány nap múlva hív az OTP mire jutottak (háromszor beszéltem velük az ügyben), de a lentiek alapján a probléma nem (csak) az én kártyámmal van.
Próbáld meg az egész folyamatot (Államkincstár és fizetés) privát módban a böngészőben. Néha az online fizetési felületeknél beragad egy-két cookie. Egy próbát megér.
"A kétfaktorost dobja el a bank. Emiatt jutsz erre a képernyőre." --- December 30-a óta van ez így. Azóta többször próbálkoztam különböző napokon, de ugyanezt a hibát kapom. Ismerősnek MÁK-nál ugyanez, másik ismerős MVM-nél ugyanez és kizárólag az OTP-kártyák esetében.
Magyar Állampapír tulajok