Szimpla logika. Orbán helyzetéből ,mentalitásából egyenesen levezethető a bmáp. Lehetne még a pmáp is,de ott meg orbánból következik,hogy csal a ksh,vagy nem a mindennapi valóságot méri. Ki,hogy fogalmaz.
csak a 3 hónapos referencia hozam mérséklődött ma a magyar kötvénypiacon, az enyhén pozitív (a visszafogott várakozásokhoz képest) GDP-adatok után 3 h: 6.12% (-0,01) . 5 éves: 6.71% (+0.22!!) ez három hónapja nem látott magas érték, kilóg a többi közül, uborkaszezonban kevés az üzletkötés, így egy nagyobb tétel nagyon eltérítheti a hozamot (lehet jól tévedek) 10 éves: 7.09% (+0.01) 20 éves: 7.44% (+0.01) hozamgörbe meredeksége enyhén tovább nőtt, 1.32% (tegnap 1.30) * amerikai hozamgörbe meredeksége az ottani GDP-adatok után: kb. 0.55% tovább laposodik
asszony itthon őrizgette párnaciha üzemmódban a pénzét. 1 év PMÁP kamattól elbúcsúzott, és én voltam a tettes,a bűnös, hogy nem szóltam előbb,hogy 18-19%ot is kaphatna 7% helyett. "freeshark": a párnacihánál bármi jobb, még a fos 5,2% is.
Magyar Állampapír tulajok