Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Boby
Boby 2025. 07. 07. 04:15
Előzmény: #34258  Toccata
Melyik rész volt a sértő? Az édesanya? Ezt kultúráltabban leírni nem lehet. A story meg nem feltételezés, igaz.Maga Spiller barátod mesélte évekkel ezelőtt Ibiza néven a Stocklandyard fórumán.
Zanza2 2025. 07. 06. 23:45
Előzmény: #34257  Spiller
Szerintem vannak jó bef.alapok. A többéves/évtizedes teljesítmény mellet, figyelembe véve néhány fontos mutatót (szórás, Sharp-index stb),  követve a hivatalos (ellenőrzött!) jelentéseket, közzétételeket,  valamint a személyi változásokat - lehet jókat találni, és ezekből portfoliót építeni, ill. bevenni a portfolióba.
Toccata 2025. 07. 06. 23:32
Előzmény: #34249  Boby
Ismet bizonyitast nyert h a stilus maga az ember. Masok edesanyjanak a sertegetese feltetelezesekkel operalva szimplan bunkosag. Masreszt ez egy allampapir topic (kene h legyen). Ha anyazni szeretsz, azt egy masik forumban kene csinalnod. 
Spiller 2025. 07. 06. 23:21
Előzmény: #34256  Zanza2
ezért vannak időszakok amikor 20-30% fölé kell tornázni a számokat, akkor senki nem fogja kivenni és hozza az új balekokat mert egy múltbeli eredményt vetítenek a jövőbe.  A kedvencem az alapok alapja amikor a saját papírjaikat egy másik alapba összevonják. Ezt eladják a friss húsoknak és némi hasznot hoznak az alap alapban ülő régieknek. 
Persze némi karikatúra volt benne aminek a lényege a jellemző részek kiemelése, felnagyítása. Pl a nyugdíjalapok is hasonló számokkal működnek. Volt pár ismerős akinek a pénze majdnem ugyanannyi volt mint amit befizetett és semmi kamat vagy hozam nem volt. Segítettem nekik webkincstárt nyitni, máig boldogok. 
Zanza2 2025. 07. 06. 22:58
Előzmény: #34254  Spiller
Nyilván vannak ilyenek is, de hosszútávon csak hülyékből nem lehet fenntartani egy bef.alapot.
Amiről írsz, az inkább az illegális pilótajátékokról, szerencsejátékokról szól.
Zanza2 2025. 07. 06. 22:53
Előzmény: #34243  Spiller
Azért ez nem ennyire szögletes. Ha egy bróker folyamatosan apasztja az ügyfelei pénzét, azok előbb-utóbb otthagyják, nem lesz ügyfele. Ha egy bef.alap folyamatosan szar hozamokat produkál, a befektetők elviszik a pénzüket, kiürül, megszűnik.Ilyen alapon a cipész, az autószerelő, a gázos, a fogorvos stb. is mind az ellenségeid, mert “szar munkát végeznek, az a céljuk, hogy gyakran menj vissza hozzájuk.”Így nem működne a társadalom, helyette piaci verseny van, aki jól/elfogadhatóan teljesít, fennmarad, gyarapszik, aki nem, az kiszelektálódik.
Spiller 2025. 07. 06. 22:40
Befalap tájleírás:  Sokan örököltek valamicskét és mivel életüknem nem volt 1 milliójuk sem és semmi befektetői tapasztalatuk nincs. max takarékbélyeget vettek mert ha nem, csúnyán nézett  a tancinéni.Mert már okos kotorászik a neten, meg is találja a legjobbat legokosabbat,  hiszen a reklámok is ezeket a zs. féléket adják fel. a befektetési alap mi kell nekem kiállt nagyot, Nem érti mit beszélnek de hát ott az a szép  grafikon, 8.ban látott ilyent ami felfele kunkorodik az jó.  Mondták is hova kell menni, valami égitest.  Összeszedi magát felveszi az érettségiző szentjánosbogár színű öltönyét  a szép tiszta fehér sportzoknival a makkos cipővel oszt gyerünk a nagyemberhez. Szépen leültetnek, kérnek, egyenlőek vagyunk kérdik kérek e kávét, hozza is tüstént egy tökéletes miniszoknyás lény, meg kéne tapogatni mert ilyen szépet még nem látott. igazi lehet? Tetszem a szépségnek, rám mosolyog. Átlátok rajtad cicababa csak a pénzemért szeretnél.  Szóval ilyen a felső 1%hoz tartozni. Itt van megjött ŐŐŐ  ő is emberszámba vesz, élőben kicsit más de szépeket mond, dícsér amilyen okos voltam egyből megtaláltam őt a legjobbat ez kevesen tudják, különleges vagyok.  Már csak be kell fizetnem a pénzem utána ne törödjek semmivel majd elintézik a sorsát, 10év múlva majd elcsodálkozom mondta és kádárosan csippentett a szemével. Aláíratott egy papírt, hogy megértettem és elfogadtam a feltételeket azokat a nyúlfarknyi kis költségeket levonják majd de mi ez majd a hozamhoz vagymihez képest. A következő fejezet a 10év múlva fejezet lenne, de ezt láthatjuk néhany frusztrált tikkelős, vállát csermanekesen vonogató hiszékenytől. 
Spiller 2025. 07. 06. 21:32
"AI-alapú áttekintésA 60-as években Magyarországon a kisgyermekek számára, egészen 6 éves korukig, napi fél liter tej ingyenesen volt elérhető tejjegy formájában. Ez a tejjegy rendszer a 60-as évek elejétől volt érvényben. A cél a tejfogyasztás népszerűsítése volt, és ezáltal a következő generációk tejivási szokásainak kialakítása volt a célja. "
Huhhh de izgi.. Al.. Basszuuus. 
Spiller 2025. 07. 06. 21:23
Előzmény: #34250  Boby
A prajdon sokan ontudatra ebredtek. Tudod a buszkeseg napja. Jobban szereted mint tennmagad? Ez mar szerelem elso verig vagy mi van ott. 😊 A tied lehet nyuszi. 
Spiller 2025. 07. 06. 21:20
Hazugember. Anyukam soha nem dolgozott Eü ben es ne vedd a mocskos pofadra. Azt mondtad a legjobb rendszer a kadar rendszer volt tehat te ezt lattad otthon. Foelvtarsaknal nem klett tejjegy. Talan a tejjeggyel kereskedest is ott lattad. 3mp alatt talaltam neked a neten. 
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__9756413-hogyan-volt-a-jegyes-tej-az-1960-70-80-as-evekben-mikor-szunt-meg
Boby
Boby 2025. 07. 06. 20:27
Azért ha választhatok egy burnyák és a Zsiday között,én Zsidayt vagy a Holdot választom!
Boby
Boby 2025. 07. 06. 20:25
Előzmény: #34247  Spiller
Meséld el a hallgatóságnak, hogy a 60-as évek végén,a 70-es évek elején,édesanyád mindig jeggyel küldött tejért,amit ápolónőként csencselt a kórházban , amiből te azt a következtetést vontad le és még néhány éve is állítottad,hogy 70-ben még jegyrendszer volt Magyarországon.🤣 Görbülj meg ha nem igaz ez a sztori, még a Stocklandon vitáztunk rajta! 
thinkpositive
thinkpositive 2025. 07. 06. 19:59
Előzmény: #34242  new1
Spiller 2025. 07. 06. 19:43
Előzmény: #34246  nemtudom
Ajánlom a befalapokat?  Ruhellem oket es bohocoknak tartom az ilyen zsidai feleket. A bobifelek ajanlgatjak bőszen. 
nemtudom 2025. 07. 06. 19:27
Előzmény: #34243  Spiller
"A kivétel vagy aki gyengíti azt a szabályt, hogy az ügyfelet úgy meg lehet észrevétlenül kopasztani, hogy még tapsol is hozzá"
gondoltam szólok, a "gyengíti" az nem egyenlő az "erősíti"vel, de tőlem új szabályt is alkothatsz
nekem napestig ajánlgathatod a befalapokat, teljesen immunis vagyok, de a kiid-ek olvasása azért nagyon tanulságos tud lenni, persze nem könnyű olvasmányok egy olyan világban, ahol tudományos mérésekkel igazoltan az emberek közel egyharmada funkcionális analfabéta, itthon még nagyobb lehet ez a szám, pláne a pénzügyekben
kisvasutas
kisvasutas 2025. 07. 06. 18:36
Előzmény: #34242  new1
Igen, kell a piramis aljára az új balek hogy a tetején jól érezzék magukat....
kisvasutas
kisvasutas 2025. 07. 06. 18:34
Előzmény: #34235  amphibian
idősebb ismerősnek januárra volt előjegyzés időpontja műtétre. Aztán szépen csúsztak az időpontok.... Közben lejárt a laborja a CT-je az MRi-je. - Megcsinálták újra mert hamarosan.... Július van már nem is ígérnek neki semmit. Már a pénzét számolgatja és magánban keres már, de nála még mindig "csak a fidesz" :)
- Miért Azahriah szavai jutnak eszembe ...... ? 
Spiller 2025. 07. 06. 18:32
Előzmény: #34230  nemtudom
100x beirtam  broker nem a baratod, nem azonosak az erdekeitek. A kivetel nekem uj szabalyt alkot nem erosit semmit. Igen, az egyszeru nepekbez hirtelen penz kerult, mit meg nem er az a presztízs premium ugyfel lehet mikozben előtte csak szemelyi kolcsonert kuncsirgott vesztes testtartassal. Az aktivan kezelt befalapok a koltsegekre vannak kihegyezve. Vakitanak es beszurnak egy rovid mondatot, 10-20 éves távra kell befektetni naluk. Meg lehet nezni 5-10 eves tavon milyen ratyi hozamok vannak. Nalam a brokeri levelek jo kontraindikatorok. 
new1 2025. 07. 06. 18:28
Előzmény: #34232  kisvasutas
Lakossagszam fogy . ingatlan szám növekszik..Sokaknak több ingatlana van...idáig . bérbe adta ... vesz egy szebbet kettőből..vagy külföldön ... most gyereket se kell vállalni ...Tolni kell az új lakás épitést is 
Meglehet borul az egész . mint 2008 ban ...csak legyen aki hitelt vesz fel 
Zanza2 2025. 07. 06. 18:00
Előzmény: #34238  forster0123
Nem a nyugati típusú orvoslással van baj, hanem ha rosszul csinálják.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek