"A 2030/N1 megszűnik? Május elején nem lesz valami hasonló?" --- Egyelőre besz@rt az allampapir.hu. Amikor visszatér bele az élet, akkor írok. Az április 22-e az szigorú.
Ajaj.. ez szigorú ez az ápr 22? Mert ahhoz hogy kivegyem a 2032/I-t plusz hozzárakjak és csináljak egy 2Más csomagot ahhoz meg kell várnom a május első hetét (fizetés). Nem nullázhatom le magam. A 2030/N1 megszűnik? Május elején nem lesz valami hasonló?
igen. egyszerű: 6,7M van most 2029/N ben. 2025 jan 21én raktam be. ide pakoltam a 2033/I +januári kamatot. úgy tudom ehhez sokáig nem kell nyúlni. ezen kívül 1M 2032/Iben ezt régen raktam be.
"Miért, dobnom kéne a 2032/I-t?" Igen, 4,2 százalékra fog fordulni április 22-én. Aznap még tudsz belőle venni 2030/N1 BMÁP-ot. Április 23-től indul a 2031/R1 BMÁP rosszabb kondíciókkal .
Miért, dobnom kéne a 2032/I-t? Csak 1M van benne , semmi az egész. Amúgy is lesz kamat meg felgyült a pénz a számlámon megint be kéne rakni 2M-t kb. Érdemes ez még? Annyira "szar minden" hangulat van mindenhol. Szinte ciki már ilyet kérdezni..:-)
Nekem szinte minden 2029/N BMÁPban van. Idén januárban raktam be a 2033/I lejáratkor. FR73 kolléga úr tanácsára. Most akkor mi van? Az már nem éri meg? Ezen kivül van egy kis 2032/I még.
TBSZ is likvid kereskedés szempontjából, de sajnos kevés időm van munka mellett daytradezni. 22-ben az mikor az oroszok megtámadták Ukrajnát akkor az OTP-vel daytradeltem, de az utolsóval beragadtam vagy 2 évre, mert nem tudtam folyamatosan követni az árfolyamokat.
A világban minden valamilyen időrendben történik, de nem minden függ össze. A privatizáció, a piacnyitás, meg az EU-s felzárkóztatási pénzek semmiképpen. Ezek egymástól független szükségszerűségek és (nem egymásból eredő) következmények voltak.
Ügyesen csinalod, ez is egy jo modszer. En aktivabb vagyok szeretem ha likvid a befektetheto penzem es tudok reagalni. En max 1 evre nezek előre ha hosszabb a befektetes akkor is legyen likvid. Ha valamit olcsonak gondolok vagy valamit befuj a szel azt megveszem. Eur, usd, chf is jatszik. Olcso hitelekkel arbitazs ugylet. Cegben is tudok forgatni ha beüt valami. Elvezet is es még keresek is. Mivel mar nincs kedvem ujra vagyont epiteni ezert mar fontos a biztonsag is ezert 60% a likvid kincstari szla. 1ev mulva valasztas, ha ugy alakul nagy valtozasok lesznek es varok egy gazdasagi valsagot. Minden 15% index esesbe bele veszek es lesz egy bevasarlo listam nemzetkozi reszvenyekbol ha eleri szintemet megveszem.
Magyar Állampapír tulajok